keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Haluatko lyödä vetoa?

Tohmajärven kunta on palkannut konsultin selvittämään miten kunnan olisi järkevintä hoitaa sosiaali- ja terveyspalvelunsa ensi vuoden alusta lukien. Konsultiksi on valittu Kuntamaisema Oy.stä Eero Vaissi.

Mikäli Tohmajärvi päättää erota Hellistä ja Kitee yhteistyöstä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamisessa Kiteen kanssa niin Kiteen - ja Hellin johdolta menee viimeinenkin perustelu yli kalliin ja huonosti toimivan Kuntamaisema- ohjelmalisenssin maksamiselle. Tämä taas ei ole Kuntamaisema Oy.n ja Eero Vaissin edun mukaista. Mikäli Tohmajärvi pysyy yhteistyössä niin silloin myös ohjelmakin säilyy (ehkä) Kiteen taloutta rasittamassa ja Kuntamaisema Oy.tä rikastuttamassa.

Tämän johdosta väitän ja olen valmis lyömään kolmen ensimmäisen kanssa konjakkipullosta vetoa, että Vaissin loppuraportin mukaan Tohmajärven etu on jatkaa yhteistyötä Kiteen kanssa  sosiaali- ja terveyspalveluiden osalta. 

Vedon lyöjien on ilmoitettava nimensä ja osoitteensa kommentti osassa.

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Facebook

Minusta on sanottu julkisuudessa etten halua keskutella kaikkien kanssa Facebookissa. Se on totta, olen poistanut Facebook ystävistäni kaikki joilla on rasistisia kirjoituksia seinillään enkä ole hyväksynyt sellaisia ystävikseni jos he ovat pyytäneet minua kaveriksi.

Hyväksyn Facebook kaveri pyynnöt myös niiltä joita en ole aiemmin hyväksynyt kunhan he ensin poistavat seiniltään rasistiset julkaisut. 

Tämä kaikille tiedoksi.