keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Hellin kuolinkamppailu


Tohmajärvi sai Hellistä tarpeekseen
Karjalainen
Tohmajärven kunnanjohtaja Olli Riikonen syyttää Kiteen kaupunkia sopimusrikkomuksesta sosiaali- ja terveystoimen yhteistyössä. Tohmajärven kustannukset ovat kasvaneet vuoden 2009 tilinpäätöksestä viime vuoden loppuun 20 prosenttia.
–·Helli-yhteistyö on ollut suunnaton pettymys. Täytyy sanoa, että veikattiin väärää hevosta, Riikonen sanoo.
Riikonen tunnetaan yhtenä Hellin "isistä", ja hän on puolustanut sen hallintomallia tiiviisti.
–·Kyse ei ole hallintomallista. Jos taloushallinto ei toimi, mikään hallintomalli ei auta. Tällä tavalla Kitee ajaa Tohmajärven konkurssiin. Ei tarvitse ihmetellä, ettei yhteistyö toimi.
Kiteen kaupunginjohtaja Kirsi Hämäläinen toteaa, ettei ole Kiteen vika, jos Tohmajärven palvelutarve on kasvanut.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 

Näin uutisoi Karjalainen keskosvauva Hellin kuolinkamppailua, isä ja äiti syyttelevät toisiaan. Voisiko todellinen syy kuitenkin olla molemmissa siis sekä isän että äidin geeneissä ??? 

Nyt puuttuu vielä sylikummien Luukkaisen, Muukkosen, Kankkusen, T.Erosen ja Turusen sekä keskoskaappia hoitaneiden Väistön, Kaalimaan, Majoisen, L. Väistön, Löppösen, Pennasen, Asikaisen, Makkosen, Uutelan ja Konttinen- Miinalaisen lausunnot syylisistä.
Jäämme mielenkiinnolla odottamaan niitä.        



.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä sentään, että rakenteita herätellään hyvän olon tunteesta. Jos niissä on ongelmia, niin ne jäävät Kiteen organisaation sisään elämään. Jos homma käynnistyy Tohmajärvellä hyvin, niin sitten pitää remontoida Kiteen toimintoja ravakalla kädellä. BTW: Jos tuo remontti olisi tehty jo aiemmin, kaikki olisi nyt hyvin. Jos Kiteen jutut korjaantuu Tohmajärven poismenon jälkeen, niin sitten ongelma olikin Tohmajärvellä? Kesälahti ei varmaan ole asiaan syyllinen, näin uskon aidosti.

Anonyymi kirjoitti...

Jonkun tahon pitäisi selvittää ja kertoa Keski-Karjalan kuntalaisille selkosanaisesti, mitä kukin valtuutettu on tehnyt tai ollut tekemättä valtuustokautensa aikana. Keski-Karjalalle ei ole samaa, ketä ensi syksyn vaaleissa tullaan valitsemaan päättäjiksi. Jos viimeisten vuosien katastrofeihin osalliset eivät ymmärrä itse jättäytyä pois ehdokasasetannasta, niin olisi kohtuullista että edes heidän tekemisensä kerrottaisiin kaunistelematta kuntalaisille. Myös pyörretyt edellisten kuntavaalien vaalilupaukset ja muut takinkäännöt olisi hyvä tuoda kansan tietoon. Vain ja ainoastaan tulevat valtuutetut voivat vaikuttaa tulevaisuuteen ja siihen, mitä virkamiehet touhuavat. Olisi kohtuullista, että jokaisella äänestäjällä olisi edes jonkinlainen todellinen kuva luottohenkilönsä edesottamuksista ja osaamisesta. Totuuden esiin tulo saattaisi olla tietysti kova pala monelle joojoo henkilölle, mielipiteen vaihtajalle tai peesaajalle.

Veijo Tuunanen kirjoitti...

Vaikuttavia valtuutettuja valtuustoa kohti on puolenkymmentä. Muut eivät puhu, eivätkä pukahda. He kannattavat puhuvia estoitta. Oli asia mikä hyvänsä.

Matti Kosonen kirjoitti...

Olet Veijo aivan oikeassa. Tuossa minun blogissa mainituista nimistä on neljä sellaista henkilöä, jotka eivät puhu eivätkä pukahda.

pike kirjoitti...

Hei miten satttui kin silmääni tuo juttu, koska ite olen Tohmajärveltä kotoisin, siis 17 vuotta siellä elämästäni, lähdin 17 vuotiaana pois kotoani maailmalle, vaihdetaan ajatuksia sieltä päin, tuntuu kotoisalta tietää lapsuuden aikaisista asioista, oletko jo lukijana blogissani, jos et niin Tervetuloa, kommentoi niin tiedän, Blogissani on paljon kuvia, juttujakin, myös lapsuus ajoista siellä Tohmiksella, ja muutakin kuvaa sieltä päin. Oletko itse Tohmajärveläinen ? http://sanosekukkasin.blogspot.com

pike kirjoitti...

Olli Riikosen isä oli minulla opettajana silloin kauan sitten, olli oli silloin pieni poika siis. Mitähän veikolle nykyään kuuluu?ollin isälle.

A kirjoitti...

Moi Pepita!

Ollin isä on ollut jo lukuisia vuosia eläkkeellä, jäi suunnilleen niihin aikoihin, kun Olli tuli kunnanjohtajaksi kesällä 2005.

Hyvää viikonloppua kaikille kommentoijille, ja Matille erityisesti.<3

Anonyymi kirjoitti...

Riikonen, Hellin isä ja ideologi, kääntää Hellin mahalaskun Kiteen syyksi. Selvästikin kuntajohtaja ainesta tuossa Riikosessa , "kyllähän minä, mut kun nuo muut". Riikosen kannattaa palauttaa pieneen mieleensä Hellin syntyajan lupaukset.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös Tohmajärvelle lankea sakot hätäisestä eroamisesta Hellistä. Tuleeko taas oikeusjuttu, jos eroamisesta pitäisi ilmoittaa vuotta aikaisemmin.