lauantai 4. toukokuuta 2013

Miksi en ole kirjoittanut ?

Monet ovat kysellet minulta, olenko lopettanut kokonaan kirjoittamisen. Vastauksena sanoisin etten kokonaan, mutta nyt ei ole ollut tarvetta kirjoittaa. Ovat kysyneet miksi ei ole tarvetta? No, siihen olen vastannut, että kun minun tarkoitukseni on sarkastisilla jutuillani ihastuttaa, vihastuttaa ja naurattaa ihmisiä, mutta nyt minun roolini on vienyt Kiteen kaupaungin hallitus. Minun juttujani pystyi ainakin osa lukemaan nauramatta, mutta tuskin löytyy yhtään tervejärkistä kiteeläistä joka pystyisi nauramatta lukemaan kh.n esityslistat ja pöytäkirjat tältä vuodelta läpi.

Jos olisin ilkeä niin sanoisin, että kaupunginhallituksella on pallo hukassa. Tai jos olisin vielä ilkeämpi niin sanoisin ettei sillä ole sitä palloa ollut koko aikana.

Jääköön nyt kuitenkin sanomatta kun en halua olla ilkeä.

3 kommenttia:

A kirjoitti...

Matti, minusta tuntuu siltä että tuo viimeksi mainittu pitää paikkansa:))
Hauskaa launatai-iltaa sinulle.<33333

Anonyymi kirjoitti...

Matti teidän olisi syytä demareissa miettiä olisko syytä pikaiseen "ministerien" kierrätykseen Kiteen hallituksessa, jos aiotte vielä jatkossa saada valtuutettuja läpi Kiteen valtuustoon. Tuolla tyylillä saatte vain kurat äänestäjiltä silmillenne.....

Anonyymi kirjoitti...

Ei naurata. V...ttaa koko Kiteen kaupungin touhu. Täällä Kiteellä pärjää hyvin, kun vain pysyy kaukana luottamushenkilöistä ja kaupungin virkamiehistä. Kun ei ole ylipäätään missään tekemisissä kaupungin kanssa, monissa asioissa on huomattavsti paremmat onnistumisen mahdollisuudet. On siellä vaan sellaista sisäpiirien kateellista porukkaa että... Hallitus on ihan oma lukunsa. Taitaa olla virkamiesten ja valtuuston osaaminen pienoiskoossa.