perjantai 10. toukokuuta 2013

Kesälahden viimeinen hallituksen puheenjohtaja

Minulta on kysytty useampaankin otteeseen miksi en ole kirjoittanut kuntamme viimeisestä hallituksen puheenjohtajasta vaikka olen luvannut?

Näin on, kirjoitin edellisestä puheenjohtajasta Jaakko Uukulaisesta ja lupasin silloin kirjoittaa myös seuraavasta.

Tietysti lupauksista on pidettävä kiinni vaikka näin jälkijättöisesti. En kuitenkaan käy tekemään mitään syväluotaavaa analyysiä hänen toiminnastaan kuntamme asioiden hoitajana vaan kerron esimerkin, joka kuvastaa hänen toimintaansa.

Ensiksi on todettava, että Ari Asikainen on tyypillinen suoraselkäinen peruskepulainen ja sitten se esimerkki joka vahvistaa äsken kerrotun.

Hän on kääntänyt takkiaan kuusi kertaa Kesälahden terveyskeskuksen saneerauksen suhteen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuohan on kepulaiselle vielä varsin kohtuullinen käännösten määrä, mutta eikös teillä ole vielä ainakin yksi mahdollisuus pyöräyttää takit taas uuteen asentoon, kun asia tullee valtuustoon jahka saavat käännytyshoidon valmiiksi virkamiesten taholta.

Entäs Esa joka oli puheenjohtajana kun 12 paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö päätettiin rakentaa ja oli kaiketi sitä myös itse esittänyt. Muistelen vaaleissa syksyllä, että hän myös oli sillä kannalla että hoivapalveluita on alettava ottaa takaisin kaupungin omiin hoteisiin!
Että semmoisia päättäjiä meillä nyt on laivan "ruorissa"! :-(

Matti Kosonen kirjoitti...

No, Ei nyt kannata käydä Esaa mollaamaan, Esahan on vasta kerran kääntänyt takkiaan ja syönyt sanansa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos Kiteen kaupungonhallitukselle annettaisiin johdettavaksi pieni menestyvä yritys, yritys olisi konkurssissa kahdessa kuukaudessa. Ensin menisi luottamus, sitten rahat ja lopulta maine.

Anonyymi kirjoitti...

Pian voidaan kirjoittaa Kiteen viimeisestä hallituksen puheenjohtajasta. Selviämmekö itsenäisenä edes 2014 loppuun. Tällä menolla jonkun on huostaanotettava tuuliajolla oleva Kitee.