torstai 29. elokuuta 2013

Tuhkasta ennustaminen

Ei minusta näköjään ole ennustajaksi

Kerroin teille tammikuussa 2012 ennustaneeni uutena vuotena tuhkasta kun tinat jäi ostamatta. Tässä lainaus siitä tekstistä:

"Talouden tasapainottamissuunnitelmaan oli listattu syntyvät säästöt palveluiden keskittämisestä.   Tämä osio ennusteesta oli hieman vaikea selkoinen luettava, saattaa olla ehkä vuoden heittoja suuntaan tai toiseen. Siinä oli kuitenkin nähtävillä tärkeimmät Kesälahtea koskevat asiat. 
V.2016       
Yläasteen lakkautus 1.100.000€. Kirjaston lakkautus 700.000€   Tarpeettomien kiinteistöjen myynti(Yläaste, Sovintola, Tuhkala, Nuorisotalo) 400.000€,"
 
En olisi mitenkään silloin voinut uskoa, että Nuorisotaloa ja Sovintolaa oltaisiin hävittämässä jo vuonna 2013.   
 
 

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vinkki: Palkatkaa niihin tiloihin ja toimintoihin, joita haluatte säilyttää Kesälahdella, joku "alkuperäiskiteeläinen" valtuutettu tai sellaisen lähisukulainen töihin. Mielellään kepulainen. On varmaa, että sen jälkeen tilojen ja toimintojen tulevaisuus ja rahoitus on turvattu.

A kirjoitti...

Matti, tämä on ihan kiteeläistä politiikkaa;((

Ikävää teidän kannaltanne, olen pahoillani!

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa tarjota myös Turusille, heillä tai heidän kavereilla on varmaan käyttöä kiinteistöille johonkin pisneksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Lehtijuttua ennen kuntaliitosta. Ei löydy paljoa yhtäläisyyksiä toteutuksen kanssa: http://www.kotikarjala.fi/tuotanto/etusivu/110635.html#110636.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Lehdistöönhän ei kannata luottaa, kun nehän kirjoittaa mitä sattuu. Toista se on nämä vanhat ja luotettavat rehdit ilmiöt, niihin voi ja myös pitää luottaa 😁

Anonyymi kirjoitti...

Kiteellä asioista päättää epäluottamushenkilöt. Tainneet ottaa mallia maan hallituksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Harhaanjohtajat ne Kiteellä asioista päättää!