maanantai 13. syyskuuta 2010

Yhteistyö

Sain alla olevan kutsun 27.8.2010 sähköpostilla.


Kunnanhallitus
hallinto-osaston henkilöstö


Kutsu
Kunnanhallituksen ja hallinto-osaston yhteistyöpalaveri



Kunnanhallituksen ja hallinto-osaston välinen yhteistyöpalaveri järjestetään 2.9.2010 klo 8.00 – 12.00 valtuustosalissa. Yhteistyöpalaveri on osa hallinto-osaston työpaikkaselvityksestä seuranneita toimenpiteitä joilla pyritään parantamaan työn suvuvuutta ja työhyvinvointia.

Toivomme kaikki hallituspöydän ääressä istuvat mukaan hallinto-osaston henkilöstön kanssa parantamaan ja kehittämään työyhteisön hyvinvointia. Tilaisuudessa on tarkoitus käydä avointa keskustelua ja sopia yhteiset pelisäännöt hyvälle yhteistyölle.

Hallinto-osaston puolesta


Eija Hämäläinen
hallintojohtaja


Tämän iltaisessa hallituksen kokouksessa ilmeni, että hallinto-osaston käsitys yhteistyöstä on perin merkillinen. Minä, yksinkertainen ihminen, en ole koskaan ymmärtänyt ajatella, että yhteistyötä voi tehdä niinkin kuin millaiseksi he sen ajattelevat.
No.. oppia ikä kaikki.

8 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Yhteistyöpalaverinne tavoitteena oli siis pyrkimys parantamaan työn sujuvuutta ja työhyvinvointia (-kö)?

Tarkoituksena oli käydä avointa keskustelua ja sopia yhteiset pelisäännöt hyvälle työyhteisölle (-kö)?

Onko näihin upeisiin ja vanhoihin teeseihin tullut uusia määritelmiä, ideoita, tapoja, tms? Ovatko ne perinkin salaisia? Ovatko ne niin huippuja, ettei niitä voi pistää julkiseen jakeluun toistenkin hyödynnettäviksi.

Vai saneliko hallinto-osasto avoimesti keskustellen pelisäännöt ja sitten "pulinat pois, tästä lähtien voidaan hyvin" piste

Rita Tynkkynen, 13.9.2010 klo 15.12

Matti Kosonen kirjoitti...

Joo. Ne on luokiteltu erittäin salaisiksi. Tiedon vuotajaa uhkaa erottaminen luottamustehtävistä sekä kunnasta karkotus.

Rita kirjoitti...

Aha. No, jopas on. Sitten ei auta muu kuin olla 'kuin susi kukassa' ja voida hyvin, sujuvasti, avoimesti ja opetella pelloomaan. Kylä se siittä, jep jep ;D.

Rita, 14.9.2010 klo 19.50

Matti Kosonen kirjoitti...

Olen kuule Rita tosi iloinen ihmisten mielenkiinnosta blogi kirjoituksiani kohtaan. Jotkut fanit jopa lainailee niistä pätkiä virallisiin asiakirjoihin.

Rita kirjoitti...

Suprprising! (= äpsingillistyttävää!)
Sie oot niin virallinen ja asiallinen, kaikki ei ossoo - ite. Ja Juicee lainatakseni "ketkä osaa ne tekee mitä vaan, ketkä ei - ne ryhtyy opettamaan, kuinka kauan en mellastaa saavatkaan pellossaan?"

Rita 15.9.2010, klo 9.04

Rita kirjoitti...

Oho, tuli parikii kirjoitusvirheyttä tuohon kommenttiin. Tietokonneen ominaisuus on se....

Rita, 15.9.10 klo 9.09

Matti Kosonen kirjoitti...

Minun koneessa on sama ominaisuus, se jopa oikoluvun jälkeen muuttaa tekstini virheelliseksi. Lisäksi siinä on kaksi muuta ominaisuutta: Toinen on ettei se suostu kirjoittamaan mitään positiivista Hellistä, ei vaikka miten yrittäisin ja toinen vakavampi ominaisuus on ettei se suostu ottamaan vastaan kirjoitustani kun kehun "kuntamme talouden olevan hyvin virkamiestemme hanskassa." (lainausmerkeissä oleva teksti on kopioitu jostain vanhasta kuntamme tiedotteesta, eli muiden kirjoittamat kehut se hyväksyy)

Rita kirjoitti...

Asija vilipitön! On nää melekosia änkyröitä, mutta niin ihhmeellisen viisaita kiänteissään.

Rita, 16.9.2010 klo 11.51