maanantai 13. elokuuta 2012

Turha vaiva

Olisi taas hyvä aihe kirjoittaa tämän illan yhdistymishallituksen kokouksesta, mutta olisi taas niin uskomaton juttu ettette sitä kuitenkaan sitä uskoisi :-)

Ehkä joskus vielä kirjoitan siitä...

.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kerrohan. Ainakin talousarvion laadintaohje oli sellainen sekoilu, ettei siitä ota Erkkikään selvää, Airista puhumattakaan.

Matti Kosonen kirjoitti...

En tarkoittanut tuolla uskomattomalla jutulla talousarvion laadinta ohjetta vaan asiaa jota käsiteltiin alku kesästä ja pyydettiin lisäselvityksiä. Selvitykset on tehty ja toimitettu, mutta kj.a ei saa millään ilveellä ottamaan sitä käsittelyyn. Voi sitä selittelyn määrää, kun ensin jää valheesta kiinni niin on heti uusi selitys.
Talousarvion laadintaohjehan on ihan selvä Airillekin. Airi joutuu neuvottelemaan alennukset ostopalveluihin.Tämä varmasti onnistuu noin kyvykkäältä naiselta:D

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoita nyt ihmeessä.

Anonyymi kirjoitti...

Kesälahti pois kriisikuntien listalta
http://www.karjalainen.fi/fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/10915-kesalahti-pois-kriisikuntien-listalta

"Tilinpäätös valmistui kesäkuun lopussa, kun sen kuntalain mukaan pitäisi valmistua maaliskuun loppuun mennessä. Kiteekään ei ole vielä käsitellyt omaa tilinpäätöstään."

Eli tehtiinkö yhdistymispäätös väärän kriisikuntatiedon perusteella, kun tilinpäätöstä ei tehty ajoissa?

Matti Kosonen kirjoitti...

Pitääpä miettiä jos tuosta kokouksesta vielä kirjoittaisi oman jutun???
Ei kunta tehnyt päätöstä väärin perustein. Se asia ettei kunta ole enää kriisikunta johtuu yli kestävän hakkuun tapahtuneista metsäsn myyntituloista ja valtion harkinnanvaraisista (köyhäin)avustuksista. Nuo kumpikin kun lasketaan pois tilinpäätöksestä niin olisimme edelleen kriisikunta.