maanantai 18. maaliskuuta 2013

Anteeksi, anteeksi, anteeksi…




On pakko pyytää anteeksi aiheuttamaani mielipahaa tyhmyyttäni, osaamattomuuttani ja kokemattomuuttani. Siis vielä kerran ANTEEKSI.

Minulla kun ei ole vielä kokemusta kaupungin luottamushenkilö työskentelystä niin kuvittelin ettei kaupungeissakaan raha kasva puussa. Taisin erehtyä.

Olin luullut, että kun hallitus esittää talousarvioon uutta virkaa, tointa tai palvelua ja siihen varattuja määrärahoja jollekin hallintokunnalle ja kun sitten valtuusto tyrmää esityksen eikä osoita noita määrärahoja muulle hallintokunnalle niin silloin ei minun rajoittuneen ymmärrykseni mukaan niitä rahoja ei ole enää käytettävänä missään.

Nyt sattui niin ikävästi, että jotkut valtuustossa istuvat hallituksen jäsenet äänestivät omaa esitystään vastaan valtuustossa eli viran, toimen tai palvelun poistamista talousarviosta, mutta sitten myöhemmin hallituksessa päättivätkin tuon viran, toimen tai palvelun perustamista toiseen hallintokuntaan, koska valtuusto ei sitä kuulemma ollut nimenomaan kieltänyt.

Tässä vaiheessa minun kokemattomuus teki tepposen ja minä epäilin heitä takinkäännöstä. Voin kuitenkin vakuuttaa vilpittömästi etten tiennyt hallituksen omasta rahapuusta tai vastaavasta, josta hallitus voi ottaa tarvittavat puoli miljoonaa euroa tuohon virkaan, toimeen tai palveluun kun valtuusto ei niitä myöntänyt eikä siirtänyt niitä siltä toiselta hallinkunnalta.

Pahoittelen tapausta !

:DDD

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se puu kasvaa maaliskuun ja syyskuun välisen ajan. Satokorvauksia haetaan marraskuussa. Nyt on se vuodenaika, jolloin Kiteellä ei olla köyhiä, eikä euroja murehdita. Myöskään talouden seurantalukuja ette tule näkemään ennen marras-joulukuuta.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös Rehti Ilmiö ole käytettävissä, vai joko on takin kääntäjä tullut siitäkin työväen miehestä?

Anonyymi kirjoitti...

Älkää antako hallituksessa "sekatyömiehen" sumuttaa itseänne, kun kohta tulee aika kun pää jää vetävän käteen. Kepu taitaa Kiteellä pitää jalkapuussa, niin virkamiehiä kuin myös "demariduoa", jotka ovat kaiketi tottuneita myötäeläjiä ja takinkääntäjiä.

Anonyymi kirjoitti...

Jotain outoa tuossa demareiden hallitustyössä kieltämättä on. Joku voisi kertoa, millä keinolla virkamiehet ja Kepu ovat saaneet demarit jälleen polvilleen Kiteen KH:ssa?

Anonyymi kirjoitti...

Laiskuutta. On kovin helppoa olla samaa mieltä. Muuhun mielipiteeseen tarvitaan asioiden selvittämistä ja oman mielipiteen muodostamista, mielellään myös viisautta ja osaamista.