perjantai 2. toukokuuta 2014

Työsuojeluilmoitus

Koska Maija Kaalimaa itse haluaa, että hänen työpaikkakiusaamis asian käsittelyä jatketaan niin minun mielestä on kohtuullista, että me tavan tallaajatkin tiedäisimme mistä siinä nyt oikein on kysymys?

Hallitushan on käsitellyt asiaa ja oikaisuvaatimuksia yli kahdessakymmenessä eri pykälässä. Oikaisuvaatimuksissa vedotaan menettelytapa virheisiin asian käsittelyssä. Hallitus toteaa kuitenkin päätöksissään päätösten syntyneen lakien ja parakrafien mukaisesti.

 Maija Kaalimaan valitus hallinto- oikeuteen perustuu myös tehtyihin, osin samoihin, menettelytapa virheisiin kuin aiemmatkin oikaisuvaatimukset. (Maijahan ei tiettävästi ole valittanut itse päätöksen sisällöstä vaan ainoastaan hallituksen osaamattomuudesta hoitaa asiaa)

Olenko ymmärtänyt oikein, että nyt hallitus ja virkamiehet viimeisessä kokouksessaan myöntävät olleensa väärässä yli kaksikymmentä kertaa ja käsittelevänsä asian (taas kerran) uudelleen?

Odotan mielenkiinnolla saadaanko tästä asiasta yli viidenkymmen pykälän käsittely?

73 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiteen päättäjien ja sen myötä kunnan imago on mennyt, aikapäiviä sitten, mutta maine sen kuin kasvaa, siitä viimeisin viesti on maakunnan peränpitäjä yrittäjämyönteisyydessä. Rustaillaan vaan selvityksiä Hallinto oikeuteen,kyllä se kunnan kehitys siitä potkua saa.

Anonyymi kirjoitti...

Oisko tässä nyt tarkotus jotta mäntäs niinku syytetyt alunperin vaativat mutta työmies ja kepu halusivat oikoa, aika hauska käänne jälleen. Jäädäänpä odottelemaan,,,

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäinen ehto kaikessa on kuitenkin oikeudenmukaisuus kaikkia kuntalaisia kohtaan. Nythän on käynyt niin, että hallituksen puheenjohtaja ja virkamiehet kusivat omaan kenkäänsä myöntämällä olleensa aiemmin asenteellisia ja päättäneet pelkästään poliittisin perustein tässä asiassa. Keskustan poliitikot ovat saaneet Lahtelasta erinomaisen edunvalvojan omian sähläyksiään peittelemään. Tästä on hyvä jatkaa yhteityökuvioita vaikkapa tohmajärvenja rääkkylän kanssa. Matti sinulla on oikein kiva ryhmä jossa on varmaan hedelmällistä toimia.

Anonyymi kirjoitti...

Näinhän se näyttää menevän, että kepu juoksupoikineen ja tyttöineen ei voinutkaan hyväksyä niiden työsuojeluilmoituksessa syytettyjen valtuutettujen maineen muhdistamista, vaikka ovat aiemmin päättäneet ettei ketään ole missään syytetty vaan joku on vain tuntenut tulleensa kiusatuksi. Siis kaupunginhallitus on ollut vahvasti asenteellinen johtajansa mukana.

Matti Kosonen kirjoitti...

Minua huolestuttaa tässä asiassa eniten se miten käy hallituksen toiminta edellytysten nyt kun työsuojelu ilmoituksen tekijä on yhtynyt työpaikka kiusaajiksi epäityjen näkemykseen hallituksen ja viranhaltijoiden osaamattomuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

Huolensa kullakin. Hyvä jos ei Matilla tuon isompia.

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostaa myös kovasti minkä kannan keskustademokraattinen "puolueeton" paikallislehti loihtii tästä tilanteesta. Näyttää siltä että sanoipa suuntaan tai toiseen niin sontakärryt kaatuu hallituksen niskaan. Niin sekaisin on hallituksen kannanotot tässäkin asiiiiissa.

Matti Kosonen kirjoitti...

Anonyymille klo 12.50: Ilmeisesti olet hallituksen jäsen. Olen kyllä huomannut ettei hallituksella ole ollut huolta mistään, ei valtuuston päätösten täytäntöön panosta tai talouden tasapainottamisohjelman toteutuksista sen enempää kuin tilinpäätöksistäkään.
Tärkeintä hallitukselle on jauhaa vuosikausia talousarvion tarkastamisesta ja Maija Kaalimaan työsuojelu ilmoituksista.

Anonyymi kirjoitti...

Pitäähän keskustan kansanedustaja ehdokas pelastaa pinteestä tavalla tai toisella keinoja kaihtamatta. Ei haittaa vaikka toista kymmentä ihmistä pidetään lopun ikäänsä perusteetta työpaikka kiusaajina, kunhan vaan yksi kepulainen pelastuu. Kiitos Esa olet Kiteen pelastaja ja tuleva pormestari keski- karjalan kaupungille.

Anonyymi kirjoitti...

Matti tarkennapa ketä täällä saa surutta haukkua ja ketä ei. Olit kai laatinut jonkinlaiset säännöt.

Anonyymi kirjoitti...

Mattia ja hallitusta.

Anonyymi kirjoitti...

Kun täällä on ajankohtainen aihe blokissa, eli työsuojeluilmoitus niin otan ihan pikkuisen kantaa myös syytettynä.
Kun tätä asiaa käsiteltiin ensimmäistä kertaa hallituksessa, niin siellä meidät syytetyt ns. huutojäävättiin asian käsittelystä. Mutta kuitenkin hallituksen puheenjohtaja myöhemmin antoi lausuntoja lehtiin, joissa ihmetteli "miksi syytetyt lähtivät kun eivät olleet esteellisä ja olisivat voineet jättää eriävät mielipiteet jos olisivat halunneet mutaa näin ei sitten tapahtunut".
Näin siis viime kesänä, mutta nyt samainen hallituksen puheenjohtaja oli esittämässä oikaisuvaatimusten hyväksymisen kumoamista ,kun "asian käsittelyssä on ollut esteellisä tekemässä päätöksiä ja selvitykset on tekemättä". Meidän oikaisuvaiheessa kaikki oli tehty lakien ja toiminta ohjeiden mukaan, mitä pitikin?
Miten se nyt näin kääntyi asia vajaassa vuodessa? Tähän tullaan pyytämään virallista vastausta lähiaikoina, mutta ei haittaa jos joku vastaa jo täällä etukäteen.
T: OPi

Veijo Tuunanen kirjoitti...

Turusen pyssyjuttuun yhteyttä näyttää olevan. Onko voi parempaa vai margariini. Onko kaalimaa parempi kuin tavallinen maa. 70-luvulla saatiin lopulta selväksi, että voi on voita ja margariini margariiniä. Kaalimaa jutusta ei selvää näytä saavan kukaan. Ei se kuuluisa erkkikään.

Anonyymi kirjoitti...

Alkaa Kiteen meno olla jo siinä tilassa, että tätä ei jaksa enää seurata edes vitsinä. Samaa jauhamista samoista asioista, eikä tietoakaan mistään järkevästä tekemisestä tai kehityksestä. Täytyy nostaa hattua niille, jotka jaksavat taistella junttaa vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Vieläkö joku jaksaa uhota noilla teidän ikiomilla hiekkalaatikkoleikeillä. Hoitaisitte niitä asioita mihin teidät on valittu ja keskinäinen kissanhännän veto tyhjänpäiväisistä valituksista ei taatusti ole sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Rikosilmoitusko tyhjänpäiväistä leikkiä? Taitaa olla erikoinen huumorintaju edellisellä anonyymillä.

Anonyymi kirjoitti...

Hallituksen ja valtuuston johdossa on sen verran yliviisasta porukkaa,että tavon tallaajat ovat pudonneet kärryiltä jo aikapäiviä sitten,mutta haitannoonkos tuo mittään, kriisikunnan ja verokiskurin maineessa ollaan ja näillä meriiteillä porskutellaan eteenpäin,halusimmemepa tai emme.

Anonyymi kirjoitti...

Vai oikein rikosilmoitus. Ihanko tosissaan ette saa keskinäisiä kahnauksianne selvitettyä ilman poliisia. Tunnen syvää myötähäpeää valtuutettujen puolesta.

Anonyymi kirjoitti...

Matti Kosonen esitti aiemman bloginsa kommentissa talouden tasapainotuskeinoksi, että kaupungin työntekijöiden palkkoja alennettaisiin. Kyllä entisen demareiden lipunheiluttajan pitäisi tietää, että se ei käy yksipuolisesti ja että ay-liike ei siihen suostu. Palkkojen alentamista tavataan esittää ratkaisuksi melkein mihin ongelmaan hyvänsä, mutta se ei kuulu suomalaiseen järjestelmään kuin hyvin poikkeuksellisissa tapauksissa ja tämä ei ole sellainen.

Anonyymi kirjoitti...

Todella hyvä jos joku on tehnyt rikosilmoituksen, muutenhan juntta vedättää asiaa hamaan tulevaisuuteen valituksillaan. Hienoa, koittakaa jaksaa kyllä se oikeus vielä löytyy kun tulee hintoihinsa. Kaalimaa on tällä hetkellä kaupungin kallein työntekijä, noin niinkuin oheiskulujen takia. Jos Matin arvio pitää paikkansa niin lähes 50 kokouksessa asia esillä. Kohta pääsee guinesin ennätysten kirjaan. Hyvä Kitee!

Anonyymi kirjoitti...

Matti unohtuiko sulta tämä kaupunginjohtajan erottamisaloite että ei jatketa kun koeaika päättyy nyt se on myöhäistä aika on kulunut umpeen.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti veivarit eivät "ryssi" uutta perusturvajohtajaa niin kuin tekivät Mönttiselle surkea juttu kokonaisuudessaan

Anonyymi kirjoitti...

Matilla näyttää olevan kova viha virkamiehiä kohtaan mutta Kesälahdella hän oli puolustanut viimeiseen asti teknistä johtajaa mistähän se johtui.

Anonyymi kirjoitti...

Nykyisellä Kaupungin johtajalla on jonkinlainen ote tilanteen hallussa pitoon, mutta se ei yksin riitä, koska ykköspuheenjohtajat ovat todellisia tuuliviirejä ja kuntalaisten sumuttajia, populistisilla aatoksillaan, kunnan pelastamiseksi, täydellisestä kriisikunnan umpikujasta.

Anonyymi kirjoitti...

Luin juuri Koti-Karjala lehdestä Lahtelan pitämän puheen vappujulasta kun en pääsyt sinne mukaan kun olin reissussa oli ottanut kantaa ihan oikeisiin asioihin.

Anonyymi kirjoitti...

Anomyymille 21.21 Kaupunginhallituksen jäsenistä osa kuuluu mutasarjaan. puheenjohtajat kh. ja kv. ovat OK

Anonyymi kirjoitti...

Tässä kyseisessä asiassa kh:n PJ ja sen aikainen kaupunginjohtaja kyllä osoittivat täydellistä osaamattomuutta ja piittaamattomuutta työsujelupykäliä ja menettelytapoja kohtaan, joten kokosopasta syntyvät kulut kuuluvat täysimääräisinä heidän maksettavakseen

Anonyymi kirjoitti...

Eli kh:n jäsenilä ei ole osa eikä arpaa hojo hojo !

Anonyymi kirjoitti...

Johtajan nimi näkyy olevan 30.05 selvitys pöytäkirjassa vastaavana tutkijana. Silleen se vaan männöö poijaat. Hojo hojo!

Anonyymi kirjoitti...

Teot puuttuvat,vappupraganda ei tuo työpaikkoja,eikä leipää nälkäisille

Anonyymi kirjoitti...

Yksi asia näyttää unohtuneen, yks valtuutettu tolvanen muisteli mitä hän esitti ja matti hoiti niin että asia saatiin kunnolla sekaisin (tarkoituksella tehty juttu ) joien matti on tämän sopan ja kustannusten aiheuttaja.

Anonyymi kirjoitti...

Jotkut yrittää tehdä Maijasta syyllisen ja vaatia käräjiä ja hänelle vahingonkorvauksia asiasta johon itse syyllistyvät.

Anonyymi kirjoitti...

Kun politiikkaan lähtee mukaan niin täytyy miettiä tarkkaan tekemisiään ja kestää toisella tavalla asioista syntyvää keskustelua ja arvostelua kuin normi kansalaisen eli jos ei ole tarpeeksi paksua nahkaa niin on parempi pysyä uunin kupeessa sekä kunnan työntekijöiden olisi parempi katsella asioita sivusta.

Matti Kosonen kirjoitti...

Kvtes lähtee tietääkseni siitä, että palkka määräytyy työn vaativuuden mukaan. En ole kenenkään palkkoja alentamassa kvtes.in vastaisesti. Ihmettelen vain miten työn vaativuus on voinut nousta niin monelta työntekijältä ja viranhaltijalta vaikka työ sinällään ei ole muuttunut eli jos sama joukko tekee samoja töitä kuin aiemminkin niin miten osan työn vaativuus on voinut nousta?

Anonyymi kirjoitti...

Hummon selältä on kuullema lähteneet jäät mutta kupunkin talola jatkaa samat päät.

Anonyymi kirjoitti...

Kosonen voi ihmetellä vaikka auringonnousua, mutta kerran määritelty palkka on ja pysyy jos työn vaativuus ei muutu.

Anonyymi kirjoitti...

Kiteelä on jo pitemmän aikaa hallinnossa ja johdossa muuttuneet vain nimikkeet ja palkka, vastuut sekä vaativuudet on pysyneet paikallaan kun eioo muuta keinoa keinotella kovempia ansioita.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja vilelä lähes kiertokoulu pohjalla vedetään päälikkötason palkkoja. Taitaa olla ainutlaatuista suomessa tämä suhmurointi. Mutta jos työmies siunaa niin mikäs siinä.

Anonyymi kirjoitti...

Kun jonkun mielestä Kitteen tallous on lopultaki suatettu kuntoon, nin mikäs on maksellessa ylsuurija palakkoja.

Anonyymi kirjoitti...

Matti tais kuitenkiin ymmärtää että tämä Maijaan kohdistuva asia ja sen vatvominen on heidän oma keksintö.

Anonyymi kirjoitti...

Sehän ois loppunna ku ois älynny olla valittamati niist etellisist piätöksist.

Anonyymi kirjoitti...

Joku järenjättiläinen väittääkin jo jokun muun kuin kalimaan tehneen sen työsujeluilmoituksen ja syytteen työpaikkakiusaamisesta.

Oletteko miettineet miten olis asiat, jos sitä syytöstä ei olis Kaalimaa tehnyt?

Miten olis asiat Kiteellä jos:
- juntta toimisi pikkasen erilailla ja asiallisesti käyttäen järkeä kiteeläisten hyväksi eikä omia tarkoitusperiään varten.

- jos kh:n puheenjohtaja ei ivaisi muita esityksen tekijöitä ja kuuntelisi ja ymmärtäisi vielä mitä muut kertovat perustellen jne.

- jos kv:n puhjoht olisi asiansa tasalla jne.

Ei tuonne puheenjohtajistoonkaan pitäisi valita eikä mennä, jos todellisuudessa ei osaa asiaansa hoitaa!

Näin se vuan männöö, poijjaat!

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän siinä on käynyt ykköspuheenjohtajien osalta, kun halut ovat suuremmat mihin kyvyt riittävät.

Anonyymi kirjoitti...

Sillä veivari kh:n jäsenet ovat vielä jonkunlaisessa henkitoreessa mieluummin on kysymys itikan ininästä

Matti Kosonen kirjoitti...

anonyymille klo 12.32: Hienoa että sinäkin ymmärsit tuon.

Anonyymi kirjoitti...


Kaalimaan työpaikkakiusaamisjutut ja siitä alkanut juupas-eipäs käsittely ovat aika varmasti aivan muiden kepulaisten kirjailemia ja kehittelemiä asioita. Kaalimaata käytetään vain välikätenä, kun isoksi itseään kuvittelevat kepu-ukot yrittävät pelotella ja uhkailla muita. Nyt olisi kepun ja Lahtelan aika keksiä jo joku uusi keksitty kiistelyn ja riidan aihe, ettei menisi ihan tylsäksi.

Anonyymi kirjoitti...

Höpö höpö!

Kukaan muu ei varmasti olisi lähtenyt tuollaista syytöstä tekemään kuin asianosainen itse.

Ei kukaan normaali ihminen lähde perusteettomasti loukkaamaan toisten kunniaa syytöksillä, varsinkin kun fiksuna ihmisenä tietää jo ennakolta mitkä kaikki seuraukset siitä kokonaisvaltaisesti on vaarassa tulla isommallekkin joukolle niinkuin tässäkin tapauksessa myös koko Kiteen kaupungille, sen organisaatiolle ja veronmaksajille.

Teatterimaisesti sanoen; Helppoohan se on kun heinänän teko, kun ei tarvitse omilla varoillaan selvityksen selvityksiä tehdä ja korvata.

Anonyymi kirjoitti...

Asiahan pn täysin selvä, jos mietitte millä intensiteetillä vuosi sitten kaupungin koko johto organisaatio teki selvityksiä ja raportteja pyydettiin koko valtakunnasta Kankkusen aloitteeseen jossa väitettiin tämän turhan viran tuottavan satoja tuhansia vuodessa. Taisikin olla juuri toisin päin eli 350000 tuotti tappiota. Mutta kun kysessä on juntan mieleinen asia niin rahalla ei ole väliä, kun vaalikarjahan se maksaa viulut. Jos me äänestäjät hyväksymme moisen, niin jatkakaa vaan samaan malliin. Nyt kun vielä työmies vetää ay kärryjä korkeimpana työnantajan edustajana, niin vähissäpä on eväät talousajattelulle. Perustakaa vaan lisää virkoja niin kyllä se selvitysmies tulee aikanaan kertomaan missä meni pieleen.

Anonyymi kirjoitti...

Niimpä.

Eiköhän se ole kuitenkin niin, että laitetaan paikat omassa kaupungissa kuntoon; koulut, liikunta- ja harrastepaikat, terkkarit, hoitokodit jne.
Ei sillä ole enää väliä mitä ne maksaa. Tästä ei enää selvitä. Turha on kymppejä kysellä, kun jo päätettyihin menee kokoajan miljoonia lisää ja niille ei voi enää tehdä mitään.

Siksi on ihan kohtuullista laittaa paikat kuntoon turhia mukisematta. Mennään sitten isojen syliin.
Näin se vaan pojjaat menee, kun rehellisesti asioista puhutaan, "sitähän sä tarkoitit.".

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi 0.07 on asioiden ytimessä, on vain ajankysymys milloin pitkäliiviset herrat tulevat konkurssipesää selvittämään.

Anonyymi kirjoitti...

Perustakaa äkkiä ne soten lisävirat kepulaisille ettei nekin peruunnu liivimiesten tarkastelussa. Samalla karsikaa lisää palveluja, kun vaalikarja ymmärtää yhteisen hyvän ja antaa anteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kiteen velkaantuminen kuntavertailussa on keskitasoa, ongelma on siinä, että kunnalla ei ole jatkossa rittävää maksukykyä, nykyisen ja kasvavan velan hoitoon.

Matti Kosonen kirjoitti...

Muttei ole enää keskitasoa kun tk, Arppen koulu ja paloasema valmistuu.

Anonyymi kirjoitti...

Jospa se Lahtela ja Keti vetäisevät hihasta nyt kesän kynnyksellä pari uutta neuvottelutulosta julkisuuteen. Otsikolla "Puhokseen syntymässä loppuvuodesta satoja uusia työpaikkoja". Perinteenä on ollut tuoda tuollainen uutinen aina kesäkuussa julki. Joulukuussa se lässähtää, mutta taas helmikuussa sen voi herättää henkiin. Jonkinlainen harhauttamisen vuosikello siis.

Anonyymi kirjoitti...

No joo, noinkin sen voi sanoa.

Tarkoitus on kuitenkin saada budjettiin varattua Ketille rahat seuraavalle vuodelle ja tietysti pikkasen "tippiä" päälle.

Anonyymi kirjoitti...

Puhoksen voimalahankehan olisi sopiva täky kesäfiiliksen nostatukseen,kunnes syksyllä voisi alkaa syytellä muita tahoja hankkeen kariutumisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt vaan onnea Kiteen kaupunginjohtalalle koe aika on päättynyt semppiä myös vastuunsa kantaville luottamushenkilöille yhteispelillä se sujuu

Anonyymi kirjoitti...

Missä mukamas ne vastuuta kantavat luottamushenkilöt? Hah!hah!

Anonyymi kirjoitti...

Hallituksen listalla on eduskunnan oikeusasiamiehen selvityspyyntö Matti Kososen kanteluun.
Tämä lienee sama Kosonen, joka ei muistanut tehneensä yhtään valitusta Kiteen kaupunginvaltuutettuna. Huonomuistisuus vaivaa.
Ainiin, kanteluhan on eri asia kuin valitus. Niinpä tietysti.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs pahaa siinä on, jos jollakin on halua ja rohkeutta hakea muutosta laittomiin päätöksiin, vaikka leivättömän pöydän äärestä. Tällaista tarvittaisiin enemmän, että ns. "junttaryhmäkin" hoksaisi, että kuntalaki koskee heitäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Huomaa että kaupunginjohtajalla on koeaika ohi, kun alkaa kepulaisille uusia virkoja perustaa ihan liukuhihnalta. Missähän ne säästöt luuraa perusturvasta. Taitaa jatkua entiseen malliin vaikka jotkut hehkuttivat uuden kj:n tekevän organisaatio uudistuksen perusturvassa. Heh heh taisi keskustalta tulla uudet ohjeet, että mennään vaan entiseen hyväksi havaittuun tahtiin eikä aleta sotkemaan toimivaa järjestelmää.

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa tuo sekatyömieskin myötäillä maalaisliiton viitoittamaa linjaa.

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄ jotta kosonen ja koskinen sekä palviainen ovat vahvasti Auvisen takana ja tukemassa, vaikka uhosivat antavansa kenkää Auviselle ennen kuin koeaika loppuu.

Anonyymi kirjoitti...

Mitähän nuo Hirvonen ja Väkeväinen tykkevvää Auvisesta nytten, kun eivät millään opila ois muaseuvun yksikertasimpina etustajina valinneet Auvista virkkaasa?

Suap nähä, onko piässeet mielesä piähän, van vieläkö vuattiit "pällikokkeita" ?

Eikä hyö iha viäräsä tainneet ollakkaa!

Anonyymi kirjoitti...

Taisha sielä olla muitakii Auviseen tykästymättömmii, kuten joku Muakkonen ja Kunkkunenkin eikähän tuo sekatyömieskään tainnut olla ihan vakkuutunut Auvisen kyvyistä johtoo kunta ulos ahingosta.

Anonyymi kirjoitti...

Anon 18:10
Ihan pari selventävää huomiota kommenttiisi:
En usko yhdenkään valtuutetun olevan valittu sen vuoksi, että he olisivat tukemassa tai kampittamassa ketään henkilöä vaan uskon, että heidät on valittu näkemystensä vuoksi.
Mielestäni Kiteen valtuustossa eivät riitele henkilöt vaan asiat ja ainakin omaltaosaltani totean, että minulla on kyllä henkilösuhteet ihan kunnossa vaikka olenkin joissain asioissa eri linjoilla valtaeliitin suhteen.
En ole myöskään viimeaikoina huomannut kaupunginjohtajan esityksissä niin epäkelpoja esityksiä, joita olisin halunnut nostaa julkiseen keskusteluun.

Eli yhteenvetona voisin todeta anon 18:10 ja toisillekin lukijoille, että antaa asioiden riidellä, mutta ei henkilöiden kannata riidellä ja eiköhän kaupunginjohtaja Auvinen osanne aikuisena ihmisenä itse tehdä valintansa, että onko hän oikea henkilö johtamaan moista konkurssipesää vai olisiko syytä luovuttaa paikkansa jollekulle, joka ymmärtää jotakin kuntalaisten tarpeista kuntalaisten tasapuolisemmasta kohtelusta eikä olisi suoraan Kepun paikallistoimikunnan suorassa ohjauksessa.
make

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä maken kanssa. Sen verran täytyy korjata, että periaatteet riitelevät oikeita asioita enemmän. Se on huono asia sen ohella, että kepun ja demareiden johtohenkilöt ovat sopineet pitävänsä yhtä, olipa asia mikä tahansa, kun vain on vastaan muita.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä maken kanssa. Sen verran täytyy korjata, että periaatteet riitelevät oikeita asioita enemmän. Se on huono asia sen ohella, että kepun ja demareiden johtohenkilöt ovat sopineet pitävänsä yhtä, olipa asia mikä tahansa, kun vain on vastaan muita.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä maken kanssa. Sen verran täytyy korjata, että periaatteet riitelevät oikeita asioita enemmän. Se on huono asia sen ohella, että kepun ja demareiden johtohenkilöt ovat sopineet pitävänsä yhtä, olipa asia mikä tahansa, kun vain on vastaan muita.

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärtäkää nyt lopultakin mikä on demokratia. Se on sitä että enemmistöllä voi juntata kaikille kepulaisille poliitikoille huippuvirat vaikka kiertokoulu pohjalta. Tietenkin demarit siunaa kaiken sopimuksen mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kukapa olisi uskonut jokunen vuosi sitten, että sekatyömieskin sortuu nykyiseen peliin?joka maksaa demareille kannatuksen alamäen jatkuvuuta.

Anonyymi kirjoitti...

Sekätyömies on pelkkä sekamies. Entinen oppositiopopulisti, nykyinen virkamiesten ja kepun äänitorvi. Hän tietää, että poliittinen ura on nyt ohi. Ei ollut sekamiehestä johtajaksi hallituksen nokkana. Hyvä joojoo mies ja muiden haukkuja, mutta näytöt vallan kahvassa ovat surkeat. Ainoa ketä työllistää, on hallinto- ja muut oikeudet. Kuka olisi uskonut ennen edellisiä kuntavaaleja, että sekatyömies lyöttäytyy kepun kanssa yhteen tekemällä vielä yhteistyösopimuksen kepun kanssa. On siinä varsinainen kansan ja demokratian mies!

Anonyymi kirjoitti...

Olipa jämäkkä ja selkeä mielipide 2014 9.34 johon on helppo yhtyä, jotta silleen demokraatit.