sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Vaalien jälkeen




Vaalit on käyty ja kansa on äänestänyt uuden eduskunnan ja eduskunta valinnut hallituksen. Vaalien voittajista ainoastaan kepu mahtui hallitukseen, vihreät eivät.

Hallituksen muodostivat konservatiivisiä arvoja kannattavat porvarit Kepu, Kokoomus ja Perussuomalaiset. Hallitusohjelma on sitten sen mukainen, heikompiosaisilta leikataan ja hyväosaisia houkutellaan tulemaan säästötalkoisiin vapaaehtoisesti.
Demarit eivät voineet hyväksyä pelkästään heikommassa asemassa olevien elintason leikkauksiin, joten Sipilä jätti demarit hallituksen ulkopuolelle ja valitsi kokoomuksen hallitus kumppanikseen. Perussuomalaiset olivat neljä vuotta kuulleet rintamakarkuruudesta ja äänestäjiensä pettämisestä, joten heidän oli pakko ottaa hallitusvastuu ja Sipilä tiesi tämän. Hänen ei tarvinnut tinkiä ehdoistaan, persuille kävi mikä tahansa, - vaikka vaalilupausten pettäminen, Kreikan tukeminen, maahan muuton pitäminen ennallaan (”Maahanmuuttajat vahvistavat Suomen innovaatiokykyä ja osaamista tuomalla oman kulttuurinsa vahvuuksia osaksi suomalaista yhteiskuntaa”), ym.


Mitä sitten pitää sisällään uusi hallitusohjelma?

Valtiovarainministeriön julkaiseman laskelman mukaan väestöryhmistä kärsivät eniten eläkeläiset ja ikääntyneet, lapsiperheet ja työttömät. Hallitusohjelmaa esitellessään Juha Sipilä (kesk.) sanoi, että kipeät leikkaukset koskettavat kaikkia suomalaisia. myöhemmin hänkin joutui myöntämään ettei leikkaukset kohdistu yhtä kipeästi kaikkiin.
En väitä, etteikö demaritkin hallituksessa ollessaan olisi joutuneet ehkä leikkaamaan samoilta ryhmiltä, mutta ei niin paljon ja silloin olisi maksumiehinä olleet myös hyväosaiset. Suomalaiset ymmärtävät hyvin tilanteen kun ei ole rahaa niin silloin on tingittävä jostain, mutta sitä he eivät ymmärrä miksi osan kansasta (se hyväosaisen osan) tarvitse tinkiä mistään.

Hallitus ohjelmaa laajemmin tarkastellen Suomi ui vastavirtaan, sillä taantumassa toteutetun leikkauspolitiikan tuhoisat seuraukset on tunnustettu laajalti maailmalla.
Kun Espanja aloitti ankaran säästökuurin EU:n ja rahoittajien painostuksesta vuonna 2010, maan julkinen velka oli noin 60 prosenttia bruttokansantuotteesta. Vuosien vyönkiristyksen seurauksena Espanjan velkasuhde on tänä päivänä noin 100 prosenttia, työttömyysaste liki 25 prosenttia ja 40 prosenttia lapsista elää köyhyydessä.
Käykö näin myös Suomelle?

En lähde analysoimaan ministeri valintoja tai sitä miten hallitus tulee onnistumaan, sen aika tulee myöhemmin. Muistutan vain Lauri Ihalaisen kommentista, (pätevin ministeri Erkki Tuomiojan ohella edellisessä hallituksessa) hän ei pystyisi hoitamaan yhdistettyä työ- ja oikeusministerin pestiä.

405 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 400 / 405   Uudempi›   Uusin»
Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuommosia on löydetty, tais olla kaikista muista puolueista paitsi persuista noita "maanpettureita", no onneks monilla on takit kääntyny jo moneen kertaan noiden aikojen jälkeen! Kertoohan se jotain jos joku on yllyttänyt aseista kieltäytymään ja saanu siitä rampsut.

Anonyymi kirjoitti...

No eihän nuo vielä mitään kun Tepi litki Tuusniemeltä kirkkoviinit, niin se se vasta törkiitä oli, jotta osovaa ne persuttii!

Anonyymi kirjoitti...

Tuliko tuosta Hakkaraisen kolttosesta suurtakin yhteiskunnallista vahinkoa, kuten noista mitä tuolla aiemmin on julki tuotu?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun seuraa tätä Persujen hallitutyöskentelyä niin alkaa näyttää juostun kustulta koko homma hehän lupasivat vaalien alla että kreikka takuita ei kasvateta mutta toisin näyttää käyvän kun eu- valuttamekanismin kautta tulee suomen vastuut kasvamaan rajusti eli lähelle tuhatta euroa jokaista suomen kansalaista kohti eli kreikka pyysi vain 32 miljaartia tukia euroopanunioninlta mutta Eu-antaakin 86 miljaartia miten tälläistä hölmöläisten hommaa jatketaan loputtomiin ja tässä kupletissa on mukana suomen hallitus terästettynä persuilla.

Anonyymi kirjoitti...

Edellisen hallituksen taival oli neljän vuoden mittainen"poronkusema", josta ei paljoa historian kirjoittajille jää aiheita, tai onhan siellä yksi asia jota ei mikään hallitus liene kyennyt ennemmin tekemään. Tämän sateenkaarihallituksen ainoa oikea toimi oli, kun he yhtenä miehenä ja naisena äänestivät eduskunnassa omia esityksiään vastaan 😂😂😂. Muuten vastaava tapahtui Kiteellä, kun hallitus päätti myydä pitkään tyhjänä olleen Juurikan koulun, niin kun asia tuli valtuuston siunattavaksi niin demari hallituksen puheenjohtaja Lahtela "rukoili" valtuustoa kaatamaan oman hallituksensa päätöksen. Voi sitä populismiä ja politikointia mitä siinä oli nähtävissä 😩

Anonyymi kirjoitti...

Persut petti äänestäjänsä, SUURIN vaalilupaus oli ettei Keikalle enää almuja. Meitä äänestäjiä on persut pettänyt, en enää KOSKAAN äänestä persua valtiollisissa enkä kuntavaaleissa, koska Pirhonen ja kumppanit puolustelevat vielä konnia :( NYT ENTINEN persujen äänestäjä.

Anonyymi kirjoitti...

Änestätkös demareita, jotka lupasivat vaalilupauksenaan pitää kiteeläisille lääkrivastaanoton myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kuitenkin Lahtela, Muukkonen, Törönen ja Sarvi käänsivät äänestäjille selkänsä ja ovatkin kepun tukena lopettamassa kaikki virkaajan jälkeiset ajat. Kaikkien takinkääntöjen äiti��

Anonyymi kirjoitti...

Tuomari Turtiainen kirjoitti Loka Laitisen kirjoituksia kommentoidessaan erään kerran, että SDP:n alamäki johtuu siitä, että Suomessa koetaan eräänlaista krapulaa Tarja Halosen presidenttikaudesta. Se vaikuttaa SDP:ssäkin.

Lisäksi se sanoi, että Suomen demarit tekivät saman virheen kuin Englannin demarit 1990-luvulla kun valitsivat puheenjohtajakseen ay-änkyrän. Suomessa Rinteen. Puolue menetti ääniä ennen kuin valitsi Tony Blairin.

Anonyymi kirjoitti...

Rinnettä ei pidä vaihtaa missään tapaukksessa pois, kun muuten demarit saattavat jopa lähteää nousuun.

Anonyymi kirjoitti...

Sama on meillä Kittiillä, ei kannata vaihtoo änkyrree pois. Muuten laskoo kepuliloihen kannatus...

Anonyymi kirjoitti...

Keskustalta ei löydy vastaavaa suhmuroijaa hallituksen puheenjohtajaksi, joten he mieluusti pitävät luottoänkyrän sillä pallilla.......

Anonyymi kirjoitti...

Nyt Persut ovat syöneen vaalilupauksensa 100% sen osoitti Kreikkalainojen tukeminen eli rutto on tullut puolueeseen !

Anonyymi kirjoitti...

Kuka lie änkyröinyt ja mitä mutta kun katsoo Kiteen viime vuotta niin hyvin on kaupungin asioita hoidettu. Ei moitteen sijaa. Joskus oli sanonta että tyhjät tynnyrit kolisevat eniten ja se kyllä pitää paikkansa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos Kiteen tasapainottamis ohjelmaa ei olisi hyväksytty niin meillä olisi Kreikan tai Rääkkylän tie eli pelkkää kurjuutta jota Persut ja jotkut veivarit halusi! On mielekiintosta nähdä kun Kulmalan Karin kunta kaataa Kiteen syliin Rääkkylän velat jonkunlaita tietoa siitä varmaan tulee tämänsyksyn aikana.

Anonyymi kirjoitti...

Tämänaamun Karjalaisessa tekstiviesti Avista kaise on niitä Kiteen hörhöjen laittamia viestejä eli tarkoittaako Avi lyhennys sitä että sinne kannattaa aina valittaa jos "aina vituttaa" ?

Anonyymi kirjoitti...

Demari ja kepuänkyrät ajavat nuoret pari pois kiteeltä päätöksillään lopettaa tärkeitä terveyspalveluja vaikka niillä ei ole mitään taloudellisia vaikutuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Täysin asioista mitään ymmärtämätön luulisi, että AVIin ja poliisille tehdään tutkintapyyntö, kun joitain lakeja on rikottu, eikä suostuta korjaamaan töppäilyjä. Pelkkä vitutus ei tietääkseni riitä kyseisiin valituksiin perusteiksi! Nyt on kuulema riittävät perusteet olemassa, näin Teboilin parlamentti on asian tulkinnut!

Anonyymi kirjoitti...

Taitavat nämä Juurikan ja Kokkaahon politrukit olla kovimpia Kiteen asukasystävällisyyden tuhoojia. Mitähän heilläkin liikkuu mielessään niin toimiessaan?
Laitoin nimeni viime kesänä aderessiin ja luulin sillä olevan jotain merkitystä päättäjiin, mutta taisin olla väärässä.
No kahden vuoden päästä tulen olemaan oikeassa kun pääsen äänestyskoppiin.

Anonyymi kirjoitti...

Sain tietää että tänne voi kirjottaa myös kiitoksia. Teillä Kiteellä on hyvät ja toimivat terveyspalvelut ja päivystys toimii, kokemusta on, lomalainen etelästä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kiitoksista. Meillä on tosiaan hyvät terveyspalvelut Kiteellä. Joudumme ajamaan ne alas, koska meillä ei ole enää varaa niitä pitää.

Kaksi aikaisempaa valtuustoa on vastuuttomasti silloisen kaupunginjohtajan ja virkamieskunnan johdolla tuulatellut kaupungin rahat täysin järjettömästi.

Tuppuraiset oli tappuraisen takuumiehinä tietämättä mitä tekivät. Muutamia niistä on vieläkin valtuutettuina, mutta onneksi suurin osa vaatii perusteluja ja vahtii kaupungin rahakirstun käyttöä.

Meillä on myös niitä, jotka haluaisivat valtakunnan korkeimmille "veroeuroilleen" vastineeksi niitä palveluja, jotka ovat ihmisten elämässä kaikkein tärkeimpiä.

Muutamat alfaurokset hännystelijöineen eivät kuitenkaan halua esim. terveyspalveluja säilyttää samalla tasolla kuin aikaisemmin, vaikka ne ei maksaisi juurikaan enemmän oikealla tavalla järjestettyinä.

Typerää eikö totta?

Anonyymi kirjoitti...

Kukas niitä terveyspalveluja nyt on huonontamassa? Ja miten?
Olen kuullut että parempaan päin ollaan menossa ainakin joltain osalta kun lääkäreitäkin on nyt ja eikös keskussairaalan kirurgikin käy aina joskus täällä niin ei tarvitse täältä kaikkien kulkea Joensuuhun asti. Yksi tuttava sanoi että oli saanut lääkäriajan ihan samalle viikolle kun ennen on pitänyt jonottaa kuukausikin.

Anonyymi kirjoitti...

20.38 Tuo uutinen on varmaan mätäkuun juttu, Kiteellä on hyvät terveyspalvelut ja päivystys toimii niin kun edellä kirjoitin, toisin on monessa muulla paikkakunnalla mutta siellä ei asiasta rähistä niin kuin teillä Kiteellä. Teillä taitaa päättäjät tai heidän läheisensä olla töissä tai muuten sidoksissa terveys- ja sosiaalialaan kun noin kovasti herjaatte. Lomalainen etelästä.

Anonyymi kirjoitti...

En oikein ymmärrä tuota jatkuvaa terveyskeskuksen moittimista jota tekee ilmeisesti yksi tai kaksi kirjoittajaa.

Nyt saa lääkärille ajan myös 16 jälkeen jotta töissäkäyvätkin voivat käydä ettei tarvitse pomolta anoa vapaata. Kyllä tämä on iso parannus entiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Teillä Kiteellä on nyt hyvä terveyskeskus. Kuntapolitrukeista en tiedä, sen kuvan ainakin noista vanhoista änkyröistä saa kun lukee näitä kirjoituksia. Joku siellä mättää, ei kukaan muuten noita juttuja kirjoittaisi. Turha väittää vastaan. Avointa ja läpinäkyvää toimintaa ei yleensä arvostella vaan ainoastaan kiitellään yksituumaisuutta. Vai väitättekö vastaan?

Tämä Matti Kososen plogi on muuten verraton tiedonvälityskanava. Täältä saa sentään oikeaa tietoa myös Kiteen päätöksen teosta. Muutenhan siellä Kiteellä suhmuroitaisiin ihan niin kuin Tyrnävällä konsanaan. Toinen kesäasukas.

Anonyymi kirjoitti...

Se on muuten viimeinen kerta kun meidän perhe tulee Kiteelle kylään, vaikja mummo täällä asuukin. Kävi nimittäin niin että lapselle tuli joku ruokamyrkytys tai vastaava, niin soitimme päivystykseen ja siellä vainneuvottiin Joisuuhun menemään. Läheppäs siitä oksentavan lapsen kanssa mihinkään etemmäs ajamaan. Mutta pakkohan se oli myöhemmin lähteä ja mikä kauhistus oli vastassa, ainakin neljän tunnin jonot vastassa. Kyselin mummolta miksi ei Kiteellä ole päivystyksiä enää, niin kuin viime kesänä. Mummo sanoi että Kiteellä on keskusta ja jotkut demarit tehneet sopimuksen että palvelut karsitaan ja muutenkin tulonsiirtot laitetaan minimiin. Pitää kuulema neljässä vuodessa maksaa hanhat velat pois. Sanoin mummolle, että nyt loppuu Kiteellä käynti ja voi hän tulla sinne meille kylään.

Anonyymi kirjoitti...

Ai se vika olikin anonyymin 22.45 mielestä Esa Lahtelassa, terveyskeskuksesta ei ollut ollenkaan kyse. Valtuuston kokouksessa oli Lahtelaa kiitelty yli puoluerajojen, joten varmasti siihen on ollut oikeaa aihetta. Keskinäisen kehumisen kerhosta ei lie kyse, sillä muutkin kuin demarit ja kepulaiset olivat kehuneet Lahtelaa itse kokouksen ulkopuolella.

Sen sijaan Osmo Pirhonen tuntuu olevan kovin herkkä omasta arvostaan kun hänen blogiaan lukee. Valituksia, eriäviä mielipiteitä ja aloitteita aikaisemmin tehtyjen päätösten kumoamiseksi näyttää Pirhosella riittävän ja taitaa joku käräjäjuttukin olla tulossa. Aiheet on aikalailla samoja kuin tämän blogin vakiokommentaattorilla, mutta sehän on varmasti pelkkää sattumaa. Joka tapauksessa valituksilla ei tätä yhteiskuntaa ole ennenkään rakennettu vaikka Pirhonen niin näyttää ajattelevan.
Kuvitteellinen lapsenlapsikin sai ilmeisesti vaivoihinsa avun, mutta se ei kommentaattoria ollenkaan kiinnostanut, kun ainoa tarkoitus oli tälläkin kertaa moittia Lahtelaa.

Anonyymi kirjoitti...

Johan ne tuppuraiset heräsi päiväuniltaan puolustelemaan omia kantojaan. Kertokeepa vielä miten ajoitta Kitteen suohon parilla edellisellä valtuustokauvvella. Kuvitella suatta siinä ihan mitä haluutta ja senhän työ ossootta.

Anonyymi kirjoitti...

Kepuhan kehui Lahtelaa vain siksi, kun hän on lähtenyt täysin rinnoin kepun takuumieheksi näissä terveyspalvelujen purku hommissa. Vai ei ole valituksilla asioita korjattu, no jos Lahtela kuvittelee, että perusteettomilla työsuojeluilmoituksella, jota hän on ollut kovasti tukemassa maailma parantuu, niin epäilenpä kovasti.
Eiköhän ne asiat selviä kun hintoihinsa tulee.
Voisiko joku kertoa Lahtelalle että alentuisi tänne kommentoimaan miksi käänsi takkinta tässä Kiteeläisille tärkeässä päivystysasiassa. Riittääkö miehellä munaa kertoa se?

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa että Parkkonen valtuustossa tunnusti tehneensä Lahtelan porukoiden kanssa "vastuullisten enemmistö liittouman" jolla nyt voivat mellastaa loppu kauden ilman että tarviis ajatella mitään lapsiperheitä joille mm koulujen välipalat olisivat todella tarpeen. Taitaa riittää kun omilla hevosilla riittää apetta niin paskaakos sitä muita ajattelemaan. Toivottavasti asiat tuodaan lehdissä enemmän julki, niin äänestäjät tietävät kehen ei voi luottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että perussuomalainenkin poliitikko tunnustaa tosiasiat. Vastuullisella politiikalla Kiteen asiat on saatu paremmalle mallille.

Ollaanko nyt jo siinä pisteessä että ainoa mikä ajaa muutamia epätoivoisia valittelijoita eteenpäin on haave saada korvauksia kaupungilta jostain asiasta?

Anonyymi kirjoitti...

Voisko se demaripoliitikko lopulta kertoa miksi petit äänestäjäsi päivystysasiassa, äläkä venkoile.
Demarien yhteinen vaalilupaus oli pitää kiinni Kiteen terveyskeskuksen päivystysajoista. Anna tulla vaan selitystä, kyllä äänestäjät ymmärtää kun olet niin vastuullinenkin!

Anonyymi kirjoitti...

Valtakunnan politiikka näyttää olevan PERSUJEN hallinnassa, kreikalle lisää pumpattiin RAHAA ja otetaan pakolaisia pilvin pimei. Siinä persujen politikkaa valtakunnallisesti ja paikallisesti (Kulmalan äänestäjät) nyt jos koskaan voitte ottaa hajurakoa persuihin ja kertoa mielipiteenne vaalipetoksesta julkisesti.
Entinen Persu

Anonyymi kirjoitti...

Pöytäkirjoista käy ilmi demarien äänestys käyttäytyminen kun päivystystä viimeksi karsittiin.

Lahtela on jo hallituskäsittelyssä ollut äänestämässä päivystystä vain virka-aikaiseksi, joka on täysin päinvastainen kanta mitä ennen niin "rehti ilmiö" soppatykkien katveessa käsi sydämmellä lupasi.

Nyt tulee viimeinen mahdollisuus seuraavissa vaaleissa päästä tästä petturista eroon.

Anonyymi kirjoitti...

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Esa Lahtelan nimittely petturiksi alkaa lähennellä laittomuutta, ainakin hyvän maun ja asiallisen käytöksen rajat se on jo ylittänyt.

Anonyymi kirjoitti...

Kansanedustaja Kari Kulmalan vihjaileva syyttely vaalipetoksen tekijäksi se vasta mautonta onkin, etenkin jos kirjoittajana on joku pintapoliitikko.
Kannattaa valittaa hallinto-oikeuteen tai nostaa syyte jos ei kestä kuulla omista takinkäännöistään.

Anonyymi kirjoitti...

Perussuomalaisia äänestäneet tarkastakaa ääjestänä KULUTTAJASUOJANNE miten teidän asioita persut hoitaa, kysyn vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Muistutan että pöytäkirjojen mukaan kaikki perussuomalaiset ovat olleet päivystysaikojen ennalleen palautuksen kannalla ma-pe 8-18 ja la sekä arkipyhät 8-16.

Demareista Lahtela, Muukkonen, Törönen, Sarvi vastaan.
Kepusta kaikki vastaan.
Kristillisistä molemmat vastaan.
Kokoomuksesta Rahunen, Wilen, Saari vastaan.

Siinä on kuluttajansuojaa kaihoilevalle miettimistä kerrakseen!

Anonyymi kirjoitti...

Minä Persuna en hväksy missään nimessä sitä jos persaukinen Rääkkylä liitetään Kiteeseen valopiuha oli viimeinen töppäys !

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia kaikille valtuutetuille jotka kannattivat kiteen tasapainottamis ohjelmaa nyt näyttää talous rupeavan tervehtymään terveisin kesäkiteeläinen Espoosta

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia kaikille valtuutetuille jotka karsitte terveyspalveluita ihmisiltä, mutta ette puuttuneet eläinlääkäripäivystykseen, kun minulla on oma rakas kullannuppu buudeli aina lomillani mukana täällä suomen suurimman verotuksen kunnassa.

Minä vaan jos buudelillani tulee joskus vaikka ripuli niin saan heti hänelle apua.

Itse paskon vaikka housuun ja odotan lomani loppua ja kun palaan espooseen niin käyn siellä sitten omalla tohtorillani hakemassa apua.

Tehkää lisää hyviä karsintoja, mutta pitäkää näpit irti buudelitohtorin päivystyajoista. Terveisin kesä aurinkokuntalainen Espoosta!

Ps. tietääkö joku halpaa pesulaa jossa voi pesettää kalsarit jos sattuu vahinko?

Anonyymi kirjoitti...

Minä demarina kannatan kaikkia liitoksia lähikunnista kittiiseen, kun mukavampi hallita isompoo kaupuntii, kun ossoomista miulla riittää.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä Kiteellä on joissain taloissa sellaiset vesivessat joita itse käytämme hädän sattuessa, niin ei tarvitse housuun tehdä. Varmempi on tietysti viedä kaikki mukanaan sinne Espooseen, vaikka sitten housuissa. On siellä Espoossa kuitenkin kaikki niin paljon paremmin.

Äkillisen ripulin yllättäessä suosittelen hiilitabletteja ja kalsareiden vaihtoa. Vaihtokalsarit on hyvä pitää mukana ainakin pitemmillä lomilla. Jos nämä hoitotoimenpiteet tuntuvat ylivoimaisilta itse tehtäviksi voi apua pyytää virka-aikana paikallisesta terveyskeskuksesta ja muulloin Joensuusta Tikkamäen päivystyksestä.

Anonyymi kirjoitti...

Arvon poliitikot, jos jotkut kuuleman mukaan saattavat vaatia jotain korvauksia joiltakin, niin pitäkää mielessänne ettei niitä maksateta verorahoista.

Maksakoon jokainen omat huutonsa, näin se menee elävässä elämässäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Eräs kuntalainen valitti ettie pääse päivystykseen eikä hammaslääkäriin vaikka hammas on lohjennut, kysyn milloin hän on tuohon tilanteeseen joutunut? Vastaus oli että EN OLE YRITTÄNYT KOSKA KAIKKI TOITOTTAA ETTEI SINNE KUITENKAAN PÄÄSE ja olen kuullut tätä samaa myös vastaanoton henkiläkunnalta.

Anonyymi kirjoitti...

Yrittääkö ano 10.39 TOITOTTAA ETTÄ IHMISET SAIRASTAVAT TAHALLAAN MENEMÄTTÄ EDES YRITTÄMÄÄN LÄÄKÄRIIN. Alas olet vajonnut noine horinoinesi, ota se perjantaipullo heti niin unohdat moiset sepitykset.

Kiteellä toimii kohtuullisesti normaali vastaanotto ja myös päivystys virka-aikoina, mutta virka-ajan jälkeen on aivan liikaa tilanteita jolloin joudutaan hakeutumaan Joensuuhun jopa pienten vaivojen takia, kun meidän "vastuupäättäjät" ovat päättäneet kurmuuttaa kiteeläisiä vain siksi kun väärät ihmiset ovat kannattamassa tätä asiaa. SÄÄLITTÄVÄÄ POLITIKOINTIA!

Anonyymi kirjoitti...

Poliisilakimies: Jotkut tehtailevat jatkuvasti kanteluita - "Tekisi mieli vähän kaakattaa"

Anonyymi kirjoitti...

Herrastuomari: Hyvä sanonta "jokaiselle hevoselle löytyy ohjastaja" on olemassa ja pitänee nytkin paikkansa.

Jokainen ori ja tamma kyllä nöyrtyy ohjastajan käskyihin, kun vaan pitää ohjakset riittävän tiukalla, eikä säikähdä muutamia takapotkuja koulutuksen aikana.

Älkää löysätkö remmeistä kesken ajon!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa poijjaat! Tärkeintä olisi saada joku nöyrtymään! Sitä varten kannattaa käydä vaaleihin ehdolle kyllä se on niin upea tunne jos siinä onnistuisi!

Ettei vaan joiltain "kuntalaisten etujen" innokkaimmilta ajajilta olisi päässyt unohtumaan kuntalaisten etu.

Anonyymi kirjoitti...

Totta puhut ano 18.21. Toteamukseesi saa vastauksen kun lukee niitä vaalilupauksia ja sitten katsoo mitä nämä kepulit on sitten äänet saatuaan tehneet.

Anonyymi kirjoitti...

Pitää paikkansa, kepulaisten työsuojeluilmoitusgate on juuri sitä KUNTALAISTEN etujen ajamista, eikö vain anonyymi18.21?

Lienee vaan mennyt ylimielisyys hieman yli joillakin "isoilla" pojilla ja tytöillä.

Anonyymi kirjoitti...

Joku tuolla viestittää, että eläinten päivystys pitäisi lakkauttaa. Ei ole ko. henkilöllä mitään järkeä. Eläimet eivät osaa kivuissaan puhua. Olet aivan järkyttävä kommenteissasi. Häpeä jo !

Anonyymi kirjoitti...

Ihmisten päivystysajat on kohdallaan Kiteellä vakavammat tapaukset hoidetaan Tikkamäellä !

Anonyymi kirjoitti...

Näin sanoo hän joka vähät välittää lapsiperheiden asemasta, riittää kun saa kaivella omaa napaansa kun sehän on kaiken a ja o.
Eikö hävetä kun käänsit takkisi tässäkin asiassa. Vaalilupaukset ovat varmaan jo keksitty seuraavia vaaleja varten. Pääsee taas äänestäjät lukemaan suuria katteettomia lupauksia. Heh heh.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikille vaan tiedoksi ettei Kiteellä kukaan luottamushenkilö ole vaatinut päivystystä myöhää illaksi eikä yöksi saatikka sitten sunnuntaiksi ja pyhäpäiviksi. Ei ne päättäjät sentään niin tyhmiä ole.

Anonyymi kirjoitti...

Kiteeläisten oikeasti vastuullisten luottamushenkilöiden, 1900 adressiin nimensä laittaneen, muutaman mtk:ta ja keskustaa lähellä olevien naisjärjestön ja koululaisten vanhempainyhdistyksen mielestä nyt minimitaso päivystykselle olisi se mikä viime vuoden lopussa oli, eli maanantaista perjantaihin 8-18 ja lauantaina sekä arkipyhinä 8-16.

Valitettavasti Esa Lahtela on päättänyt ettei näitä voi toteuttaa kun valtuusto on päättänyt säästöohjelmassaan että alijäämät pitää kuitata vuoden 2017 loppuun mennessä. Nythän ne tulee kuitatuiksi jo tämän vuoden lopussa, mutta kun on päätetty niin hän ei anna periksi.

Todella ikävää kun myöskään suomen korkeinta verotusta ei myöskään voida laskea kun säästöohjelma on päätetty, johon se kuuluu ja on päätetty 22,5% koko ohjelmakaudeksi. Esa on tiukkana ja enemmistöhän peesaa, kuinkas muuten!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan turha valittaa mistään päivystysajoista. Sitä on ihan tarpeeksi täällä takapajulassa ja Joensuussa maakunnan pääkaupungissa sitä on kosolti lisää. Muuta sinne jos siltä näyttää.

Laitetaan Kiteen bytingit nyt kuntoon; Kesälahten terveysasema, Kiteen paloasema ja koulut. Jos niitä ei nyt rakenneta ei niitä tämän jälkeen koskaan tulla saamaan kuntoon. Vesistöistä pitää tietysti Puruveden latvajärvet kunnostaa. Pyhäjärvi pärjätköön omillaan.

Kesälahdella on tarpeeksi uimapaikkoja, sitä vartenhan kaupunki myi pilkka hintaan Sarvisalosta rantatontinkin, joka oli suunniteltu aiemmin marjanpoimijoiden ja kyläläisten uimapaikaksi. Turhaan poika valitat vaikka Arille tuli hätä jo kommentoidakin Karjalaisessa.

Juhanan tupa on kunnostettava se on kuntaliitos sopimuksessa. Muuten tulee tupenrapinat. Myös Sovintola on peruskorjattava. Se on Kiteen kultturihistorian kehto ja pääpaikka. Eikä peruskorjaus maksa juuri mitään hyötyyn nähden. Kellään yksityisellä toimijalla ei ole varaa sitä ylläpitää. Näin on. Vuokratkin on aivan älyttömät jo nyt. Hui hirveetä...

Nyt on vaikutettava, budjettia kuulemma tehdään täyttä päätä.


Anonyymi kirjoitti...

Nyt ei näytä hyvälle. Ensin nuo viha puhheet sitten Wihonen konkurssiin ja Wihosen talokin palo vast ikkään. Mitähän seuraavaks persuilta tulee lehtiin palstoille.

Anonyymi kirjoitti...

Hallaaho oli pikkusen "punaerkkiä" kouluttanut radiossa. Erkiltä oli mennyt alle ja oli lähteny kesken pois siivoamaan housujaan!

Anonyymi kirjoitti...

Demareiden ainoita ilonaiheita on, kun yrittäjältä palaa talo ja kun viellä yritys kaatuu kannattamattomana. No nythän sitten päästään maksamaan työttömyyskorvauksia yhteisestä pussista. Repikää demut siitä huumoria! Kateudellakin voi jotkut elää.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä kuin edellinen, vain umpikierot demarit voivat ilkkua toisen ihmisen onnettomuuksilla.
Näitähän Kiteellä riittää, kunhan ei vaan vahingonilo sattuisi omaan nilkkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Voitaisiko täällä puhua joskus jotain järkevääkin, mitä pitäisi korjata Kiteellä.

Puhoksen koulussa on jatkuvaa koulukiusaamista erään valtuutetun lasten toimesta ja kukaan ei sen takia uskalla siihen puuttua.

Pitääkö siitäkin järjestää mielenosoitus "unelma turvallisesta koulusta"?

Anonyymi kirjoitti...

Tolokun temmari tuo Matti kun antaa äärioikeistolaisten hillua tällä palstalla yök !

Anonyymi kirjoitti...

Kansanedustaja Immonen taitaa olla samanlainen takinkääntäjä kuin Pj Soini Immonen "en minä taistelua lietso vaan poliittisesti" ja Soini "Ei lisää rahaa Kreikkaan ne ovat jo aiemmin varattu" Uskokoon ken tahtoo.
Entinen persu

Anonyymi kirjoitti...

Mihinpä meinasit loikata? Erkinkö kaveriks?

Anonyymi kirjoitti...

Erkki on oikein hyvä vaihtoehto, kiitos vinkistä. Toivon että toisetkin persut alkaa miettiä mihin ryhmään kuuluvat.

Anonyymi kirjoitti...

Erkin kanssa on hyvä twistata, jee jee Jerry Gotton.

Mutta twistaappas näihen vanhoillisten nurmipora puoluveitten änkyröiden johtajina itseään pitävien kanssa. Eihän siitä mitään tule. Ovat kuin uhmaikäiset pikkupojat kun eivät ole saaneet tarpeeksi äitylin rintaa lutkuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt ovat Persut oikeistorintamassa ajamassa köyhien elintasoa alas ettäs kehtaaavat ja kyllä ne kehtaa eli saat mitä tilaat

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on Persut ruvenneet pelkäämmään äänestäjiä puoluekokouksessa on peruttu toritapahtuma jossa olisi ollut mainio tilanne kysyä takinkääntäjä ministereiltä missä mennään. Kysyn eikö Persujen vaikutusvata riitä kun pitää kansanedustajankin kuulua rikollisjärjestöön ihmettelen suuresti ?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on Persut ruvenneet pelkäämmään äänestäjiä puoluekokouksessa on peruttu toritapahtuma jossa olisi ollut mainio tilanne kysyä takinkääntäjä ministereiltä missä mennään. Kysyn eikö Persujen vaikutusvata riitä kun pitää kansanedustajankin kuulua rikollisjärjestöön ihmettelen suuresti ?

Anonyymi kirjoitti...

Persut muuttuvat maanalaiseksi puolueeksi, miksi hylkäätte äänestäjät. Älkää persut vain alkako ruikutta että teitä kisataan, kun äänestäjät haluais kysellä miten on mahdollista että puhutte vaalien alla toisin ja nyt kelkka on kääntynyt Kreikka ym. asiolissa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuntalaisena kiinnostaa sata kertaa enemmän tuleeko demarit järkiinsä Kiteellä ja äänestävät lapsiperheille tärkeät palvelut takaisin persujen tekemien aloitteiden pohjalta.

Taisitte ennen vaaleja luvata yksissä tuumin pitää päivystsajoista kiinni. Samoin lasten iltapäivävälipalat joiden kustannus vain vaivaiset 6000e.

Määrääkö kepu jo demareita näissäkin asioissa, vai löytyykö selkärankaa pitää lupauksistaan kiinni?

Anonyymi kirjoitti...

Lapsiperheellisenä kuntalaisena kiinnostaa sata kertaa enemmän kunnan tulevaisuus. Miten työllisyys ja yrityselämä hoidetaan, miten kunnan talous saadaan hallintaan, onko jatkossa itsenäistä Kiteen kaupunkia, tuleeko seudulla kuntaliitoksia ja mihin suuntaan.

Ainakin meidän lapsiperheelle on paljon hyviä palveluja. Koulut ovat laadukkaita ja terveydenhoito toimii sekä on paljon monenlaisia harrastusmahdollisuuksia ja turvallinen kasvuympäristö lapsille.

Anonyymi kirjoitti...

Aha, nyt vastustajat heräsivät. Miksiköhän vanhempainyhdistys on yksimielisesti ollut tuomassa valtuustolle vaatimusta näiden puutteiden korjaamiseksi, samoin keskustaa lähellä olevat mtk:laiset naisjärjestöt.
Toki jos miehet kiertää politikoimassa niin äitien vastuullehan ne lapset jää. Voi tuota politikointia.

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi kun en ymmärtänyt että tänne saa vain poliitikot kirjoittaa ja nekin kai vaan "oikeista" aiheista ja "oikeita" mielipiteitä.

Leikkikää keskenänne, toivottavasti sitten virkamiehet vaikka hoitaa asiat jos teitä ei kiinnosta.

Anonyymi kirjoitti...

Päättömiä päättäjiä kiinnostaa enemmän se minkä puolueen edustaja tekee esityksen. Ei se mistä asiasta on kyse kulloinkin.

Sitten on niittä päättäjiä, jotka eivät uskalla sanoa omaa mielipidettään kuin kotonaan kun isot pojat on uhkailleet, että meijjän puoluvveen linja on tämä ja näin tehhään ja tarvittaessa iänestettään.

Sitten on niitä, jotka seuraavat mitä kukin puhuu ja uhkuvat sitten, että varokaa kaikkea mitä puhutte. Kepulit kostaa nimittäin heti kun mahdollisuus siihen tulee. Sellasta se on Kittiilä tännäi armorikkaana aikana.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kannatta pitää kiinni Kiteen tasapainottamisohjelmasta joka on ammattitaidolla laadittu jossa talousosaaminen näkyy toisin kun valopiuha pitäjässä Rääkkylässä on asiat hoidettu kun juosten kustu kyllä oli taas "Turusen pysyltä" hyvä kirjoitus Rääkkylän osaamisesta jossa kansanedustaja Kulmala sai sapiskaa ihan ansaitusti !

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkähän lie Matti tuo uuden koulun rakentaminen. Liekkö pysynä ja pysyykö se budjetissaan 10,2 miljoonaa euroa?
Antti Asikainen vakuutteli Karjalaisessa taannoin, että pysyy. Muista Matti nyt vahtia, että budjettia ei ylitetä.

Anonyymi kirjoitti...

Jos Kiteen taspainottamisohjelmaa ruvetaan muuttamaan niin on vaarassa että tämä hyvä alku jo ensivuonna kostautuu on uhkia monia nyt on turha enää vuotella harkinnanvaraisia tukia koska niitä ei enää makseta toinen huoli on jos valtioneuvoto päättää pakkoliittää Rääkkylän kunnan Kiteeseen niin sieltä näyttää tulevan melkoiset vastuut Kiteen maksettavaksi ja kolmanneksi työpaikkojen kehitys on täällä nyt hyvin huonolla tolalla miettikää repeloijat mihin ryhdytte.

Anonyymi kirjoitti...

Taas lisää selityksiä meidän lapsiperheiden kurittamiselle. Onko tosiaan kaupungin talous muutamasta kymppitonnista kiinni vuositasolla, vai onko sittenkin kyseessä parin johtavan poliitikon ristiretki kuntalaisia vastaan? Taitaa yleinen mielipide olla ropeloimisen kannalla ainakin terveyskeskuksen aikojen kohdalla.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanko oikeesti Rääkkylän velat on nyt Kiteellä syynä rankkoihin ja osin täysin perusteettomiin säästöihin. Ja vielä vero 22,5%, eikö koske suuhun moiset puheet.

Anonyymi kirjoitti...

Persut on nyt niin vallanhimoisia kun kuunteli Soinin puhetta niin vallassa on kiva olla ja nauttia hyvistä ministerin palkoista eli todellisuudessa Persut ovat syöneet vaalilupauksensa muutamassa kuukaudessa siinnä olisi torikansalla ollut kysyttävää että mitenkä se tälleen meni mutta sekin peruttiin melkoista hätävarjelun liioittelua ?

Anonyymi kirjoitti...

Kiteen keskustalaiset ovat kaupunginvaltuuston tasapainottamisohjelman takana meillähän on siitä ryhmäpäätös ja se hyväksyttiin eli turha on ruveta rumppaamaan tehtyjä päätöksiä !

Anonyymi kirjoitti...

Jo on aikoihin eletty. Rauhoittukaa nyt Kiteeläiset ihan oikeesti. Pysykää vaan omalla hiekkalaatikollanne ja tehkää omia hiekkakakkuja Esa pojan ja Ari pojulin johdolla. Älkää kuulkaa puuttuko muitten asioihin. Ymmärretään kyllä teidän ajatuksen kulku, mutta ei noita teidän esittämiä perusteluja.

Anonyymi kirjoitti...

Mitteepä siinä kepu viep ja temarit kuittovaa mutta iänestäjät muistaa temarien luppaukset soppakannuuna takkoo ja luu jiäp kopraa en kerralla. Turha on mittää vualputjettii sitte ennee värkätä se on menoo ny eikä palluuta ou. Talopoja ja tytön tappolija on otettu naftaliinista tuas käyttöön sil viissiin ny männään. Turha on persui änkyröijä piätökset pittää ja kansa kärsii ku viäri iänestivät viimeks.

Anonyymi kirjoitti...

Kiteen demarit näyttävät olevan viisaampia lääkäriasioissa kuin johtava lääkäri. Perusturvassa on näköjään äänestelty johtavan lääkärin esitystä vastaan, siinä Alpo Jumppanen sdp oli saanut lautakunnan enemmistön puolelleen esityksellään, jossa lopetetaan lääkärien hankinta, kun nyt sattuu olemaan juuri ja juuri riittävä määrä lääkäreitä viroissa.

Olisikohan johtavalla lääkärillä kuitenkin osaamista ja tietämystä kokonaisuudesta paremmin kuin demari ja kepu päättäjillä?

Jokohan demarit valmistautuu siihen, että voivat sanoa taas, että ei ole lääkäreitä palauttaa päivystykset ennalleen?

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuossa mitään uutta, näinhän kittiin temarit on aina toiminu peesannu kepuva! Suaneet sitten murusia palkkioksi :(

Anonyymi kirjoitti...

Alpo on kuule fiksu mies älä yhtään yritä tai... niin kuin yhdelläkin valtuustoretkellä taisi epäilijät saada makeaa...

Anonyymi kirjoitti...

Ilimanen viina ei sovi kaikille, kuten muistatte ja osa myös koki sen konkreettisesti..

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä niin, siinäpä sitä vasemmiston neuvottelu taktiikkaa kerrakseen. Osaaminen kuitataan voimalla.

Anonyymi kirjoitti...

Pöytäkirjojen mukaan myös Persujen Uuksun Jaska on tukenut Alpon esitystä että näillä mennään !

Anonyymi kirjoitti...

Muutama vuosi sitten oli Kiteen Persujen laumanjohtaja vieraillut Sortavalassa käytös oli ollut kun isontalon Antilla !

Anonyymi kirjoitti...

Siihenpä ne valtuustoretket sitten loppuivatkin, kun alkoi nyrkit heilumaan kesken iltamien. No säästyypähän nekin rahat johonkin järkevämpään.

Anonyymi kirjoitti...

Niihän ne on lopetettu muutkin retket, lautakuntien sun muut. Opettajat on ainuut, jotka näyttää vielä puhheenjohtajjiin lisäks reissoovan kaupunnin rahoilla. Siueltä on koulun rakentamisesta varmaan siästynä nin on sitten millä mässäillä.

Anonyymi kirjoitti...

Jospa opettajat eivät vedä läppiä eivätkä muutenkaan riehu reissussa, niin niitä uskaltaa lähettää kaupunkia edustamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt Timo Soinista on tullut Sipilänhallituksen kiltti sylikoira kaikki käy Kreikan valtiolle lapioidaan suomenvaltion euroja ja Soini vaan levitelee käsiä että ei mahda mitään pakolaiskiintiö on levinnyt käsiin kun jokisen eväät uusia vastaanottokeskuksia perustetaan mihin on hävinnnyt Persuilta kriittisyys ja yhteiskntasopimus sai tylyn päätöksen jossa oli vain tyntekijöille heikennyksiä ja näissä kaikissa kuvioissa on persut hiljaa eikö yhtään hävetä !

Anonyymi kirjoitti...

Ei hävetä, koska noihin ei voi vaikuttaa.
Vituttaa kylläkin!
t.make

Anonyymi kirjoitti...

Lahtelasta on tullut kiteen kepun sylikoira joka tekee kaikki pyydetyt temput kunhan vaan saa olla suuri päättäjä. Mihin on hävinnyt demarien tuki huonompiosaisille, eikö yhtään hävetä. Ettehän te edes osaa hävetä.

Anonyymi kirjoitti...

Onkos toi jotennii uus asii kittiin demarloista?

Anonyymi kirjoitti...

Rehti ilmiö.

Anonyymi kirjoitti...

Persut valehteli kansalle karkeasti vaalien alla ja kansa höynähti heitä äänestämään eli Soinilla ja heidän ministeriryhmällä on enää kovatkaulassa ja pehmeät housussa näin tässä kävi kaikkeen suostuttiin mitä Sipilä ja koomus vaati hallitusyhteistyön turvaamiseksi.Kiteen persut ei ole millään tavalla olleet edistämässä sitä että Kitee selviäisi vastuistaan onneksi löytyi vastuullisia valtuutettuja jotka hyväksyivät tasapainottamisohjelman muuten oltaisiin Rääkkylän kurjimuksen tiellä eli kaupunginjohtajan ja hallituksen puheenjohtaja valinnat meni nappiin ja heidän johdolla on Kiteen talous saatu nousuun !

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen sitämieltä kun edellinen kirjoittaja jos tuollaisella politiikalla vielä kannatus säilyy persuilla niin ollaan heikoilla ja piru meidät perii

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät kirjotukset Esa, kyllä sie oot mies paikallaan. Kyllä kansa kiittää noin hyvien kommenttien jäläkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymille 20.57 elä epäile turhaa anonyymi 20.41 olen ihan muuhenkilö kuin Lahtela !

Anonyymi kirjoitti...

Ketkäs ne yritti vielä kammeta kaupunginjohtaja valinnassakin?

Jos persut ei olisi olleet niin tiukkana kaupunginjohtaja valinnassakin, ei Auvista kepulit olisi suostuneet valitsemaan. Ainakin pöytäkirjoista saa sellaisen kuvan, liekkö ne tarkastettu sitten oikein...

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai täällä johtavat poliitikot hengaile. Hyi hitto ei sellanen sovi ollenkaan johtavassa asemassa oleville edushenkilöille!

Anonyymi kirjoitti...

PYH, ei ne niin tyhmiä ole ja ne, jotka ovat, ovat myös kuulemma viranhaltijoita.

Anonyymi kirjoitti...

Absilla tiesivät sotehankkeen kaatuvan Kittiin änkyröiden kovapäisyyden takia. Muuten kaupungissa kaikki hienosti ja suomen suurin veroprosentti on ja pysyy kun seuraatte lehden mukaan jatkossakin säästöohjelmaa, vaikka 12000000€ alijäämät ovatkin jo kuitattu.
Täytyy vaan ihmetellä mihin Hämäläinen, Kankkunen ja Muukkonen olisivat Kittiin johtaneet jos ei kansa olisi vaaleissa noussut vastarintaan?

T yrittelijä

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Esa, olet mies paikallaan!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Ari on myös mies paikallaan ja ilman Kirsiä ja Untoa tuo ylivoima olisi kaatunut kokonaan, kyllä jämpti on niin. Siäliksi käyp kun Birgitan puottivat pois.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi 23 elokuuta klo 21.58 Miksi Kiteen Persut eivät tue nykyistä kaupunginjohtajaa vaikka hänen tasapainottamisohjelma on ruvennut tepsimään ja Kiteen talous ruvennut korjaantumaan ihmetelen sinun liputtamista kaupunginjohtajan puolesta kun teot puhuvat ihan toista pesuilla ynnä muilla vänkyröillä on Kiteen tasapainottamisojelman kaataminen ja se johtaa lopulta uuteen velkakierteesen.

Anonyymi kirjoitti...

Perussuomalisilla on harjaus operaatio menossa työmies Putkosen johdolla James Hivisaarea ei saatu tarpeeksi hyvin harjattua hirvikärpäsistä niin se erotettiin Olli Immosta harjattiin myötäkarvaan joka onnistui eli kaikki ok kun Olli ilmoitti lusivansa 2 kuukautta "työmies" Matti Putkosta harjasi takavuosina käräjäoikeus kun hän meni naisasioissa harmaalle alueelle että harjataan niin hyvä tulee !

Anonyymi kirjoitti...

Olikos siellä muitakin silloin takavuosina harjattavana kun tunnut muistavan?

Anonyymi kirjoitti...

Ihan totta. Siehän se vasta vänkyrä oot. Sinulla tuntuu olevan tietoa siitä mistä se edellinen velkakierre johtui ja miten Kiteen siihen suohon ajoitte. Sieltähän se siunkin nimi sen ajan tilinpäätösten sivuilta löytyy. Hyvä jos olet edes jotain oppinut, mihin se johtaa jos ei mistään välitetä mitään ja luotetaan tyhmyyttään joka asiassa, kun ei ole itsellä mitään tietoa koko asiasta eikä viitseliäisyyttä selvittää omakohtaisesti asioita perusteellisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Persuista ei ole vastuun kantajaa kunta eikä valtiotasolla hallituksessa näyttää olevan kivaa olla että saa nostaa korkeita ministeripalkkioita miten kävi kun vielä hutikuussa Soini revitteli vaalikentillä että Kreikka piikki kiinni pakolaspolitiikka piikki kiinni ja valtion velanotto lopetettava heti kaikilla persujen esityksillä on Sipilä ja Stub pyyhkineet pöytää Soini vaan valittelee että ei mahda mitään eikä näiden asioiden tautta kannata kaataa hallitusta että näyttää olevan kimppakivaa veronmaksajien rahoilla. Kiteellekin on tullut kuullema pakolaisia Pirhosen kannattaisi pistää paikallisesti piikki kiinni.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi 19.08 valitettavasti olet arvioinut minun osuuteni näihin Kiteellä tehtyihin päätöksiin väärin minulla ei ole ollut mitään tekemistä kuntatalouden ahdinkoon mutta kun te persut olette luvanneet pistää Kiteen talouden kuntoon niin miksi te olette ruvenneet pahimmiksi jarrumiehiksi että ole olleet tukemassa kaupunginjohtajan tekemää tasapainottamisohjelmaa jossa talous on saatu korjaantumaan eikö hävetä teitä yhtään !

Anonyymi kirjoitti...

Kävin tuolla Kiteenkaupungin sivuilla selailemassa päätöksiä pöytäkirjoista ja tulin siihen tulokseen että persut ja muut venkolija ovat lähes kaikissa asiossa äänestytäneet vastaan tämäkö on ollut sitä politiikka jolla väitätte olleen tukemassa kaupunginjohtajaa tasapainottamisojelman tukemisessa hölynpölyä Pirhonenkin on jatkuvasti tehnyt esityksiä siitä että poiketaan tasapainottamisohjelmasta tämä on minusta edesvastuutonta asioidenhoitoa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi, voi. Kansakoulupohjaltakin sen ymmärtää, että vaihtoehtoja asioiden hoitamiseksi on paljon.
Toiset tekee verorahoilla mitä vain piittaamatta paljonko se maksaa.
Toiset taas ajattelee miten se sama asia tehtäisiin veronmaksajille halvemmalla tavalla ja palvelutaso kuitenkin säilyttäen.
Jos ne persut on äänestyttäneet palvelutason puolesta ja halvemmista ratkaisuista, onko se tyhmyyttä?
Tajua jo mitä ootte aikaisimmilla kausilla saaneet aikaan ja tehneet Kiteelle. Jos se noin koville ottaa myöntää, ole edes hiljaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tasapainottamisohjelmasta on pidettävä kiinni se pitää ymärtää kansakoulupojaltakin että valtuuston päätöstä noudatetaan ja uskon että kaupuginjohtajakin pitää siitä kiinni

Anonyymi kirjoitti...

Tasapainottamisohjelmassa seisoo ensimmäisenä "kaupunki lomauttaa henkilöstöä saavuttaakseen 500000€ säästöt"
Kaupunki haki köyhänapua valtiolta 3 000000€. Yksi perustelu oli "kaupunki jopa lomauttaa henkilöstöään saavuttaakseen 500000€ säästöt"
Kun kaupunki sai 1,500000€ apua, niin Lahtela perui heti lomautukset.
Siis Kiteen kaupunki harhautti valtionkonttoria pahemman kerran. Siis Kiteen avut on siinä vaikka muuten saattaisi yhdistymisapua saadakkin.
Semmoisia kähmijöitä ne demarit ovat. Persut oli esittäneet tuon säästön, jonka Lahtela perui. Vieläkö väitätte että persut ovat lisänneet kustannuksia, nehän ovat vain yrittäneet pitää kuntalaiset jotensakkin tyytyväisinä suomen suurimmalla verotuksella.
Piditkö tasapainottamisohjelmasta kiinni, mitä kansakoulupohjalta häh!

Anonyymi kirjoitti...

21,53 laita lantinkia jotta pää ei täysin sekoa siitä perjantaipullosta ;)

Anonyymi kirjoitti...

Esa Lahtelan vaalilupaus hernesoppakanuunan katveesta!
Ilta ja viikonloppupäivystykset on säilytettävä Kiteen terveyskeskuksessa!
Sallikaan kansalaisten nauraa, kaikkien vaalilupausten äiti. Hävettääkö edes?

Anonyymi kirjoitti...

Kiteen kuntapolitiikan pelastusrengas harjattiin persujen piirijohtajan paikalta ja Kiteen kuntapäätöksestä pois eli omat koirat rupesivat puremaan !

Anonyymi kirjoitti...

Matti teillä demareilla on nyt näytön paikka, jos pystytte järjestämään Kiteelle takaisin ne aiemmat päivystysajat, joita olette esittäneetkin niin saatte takaisin persuille menettämänne äänestäjät. Se on nyt sinusta kiinni, kun kukaan ei enää luota työmieheen, kun se on nykyisin kuulema enemmän keskustaa kuin kukaan kepulainen konsanaan. Jos vaikka loikkaa kokonaan sinne? Ei miulla muuta!

Anonyymi kirjoitti...

Elintaso, valtion iso eläke ja valta muuttaa ihmeesti ajatuksia kovimmallakin demarilla. Heh heh.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta Esan näytöt on riittävät paras madollinen valinta kaupunginjohtajan työpariksi ja tulosta on syntynyt ja yteistyöllä sujuu eteenpäinkin. Matin näytöt taitaa olla koulupoika ajoilta kun ei mies tiedä miten tehtyjä päätöksiä noudatetaan.

Anonyymi kirjoitti...

Onko kellä tietoa siitä asiasta jossa Kiteellä olisi tulossa oikeusjuttu kisaamistapauksesta jossa ilmeisesti vaaditnaa suuria korvauksia kun täällä sivuilla oli sellainen kirjoitus kertokaa ihmeessä missä vaiheessa kyseinen asia on ?

Anonyymi kirjoitti...

Eipä ole kuultu eikä tuo olisi ensimmäinen ankka mitä persut levittelee. Huhu on populistin paras työkaveri.

Anonyymi kirjoitti...

Miekii haluan niitä korvauksia! Mihin listaan voi laittaa nimen? Onko Osuuspankissa?

Anonyymi kirjoitti...

Huhun mukaan puhuttiin jo törkeästä kunnian loukkauksesta ja koko ykkösvitjan hyllyttämisestä tutkinnan- ja käräjöinnin ajaksi. Höpelöitten veivaamista moinen, eikä tietysti pidä paikkaansa.

Jokainenhan sen tietää, että mitään perää kiusaamisjupakassa ei ole, eikä kellekään ole tullut mitään vahinkoa. Tämä oli vain hyvää kesäteatteria teatterin johtajan ohjauksessa. Kitee pääsi ilmaiseksi julkisuuteen ja varmaan pääsee jatkossakin ilman kuluja, mikä on kaupungin pääagenda.

Sulka reilusti hattuun näyttelijöille ja etenkin niille, jotka oman ammattitaitonsa mukaisesti jo tuomitsivat syytetyt.

Anonyymi kirjoitti...

Matilla on selvä näyttö hän istuu persujen kärryssä jossa perälauta vuotaa ilmankos tasapainottamisohjelmassa pysyminen on niin vaikeaa !

Anonyymi kirjoitti...

Minä äänestin eduskuntavaaleissa persuja kun he lupasivat että kreikka ja pakolais piikki pistetään kiinni toisin kuitenkin kävi en saanut sitä mitä tilasin mihin voi valittaa ?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä oli taas hyväkirjoitus "Turusen pyssyltä" tämänpäivän Koti-Karjala lehdessä !

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuo Rääkkyläkin alkaa olla sairas kunta kun kunnanjohtajakin on hakeutunut pitkälle sairaslomalle se kertoo jo jostakin !

Anonyymi kirjoitti...

Matti Kosonen ja Esa Lahtela ovat molemmat sitoutuneet vaalilupauksissaan säilyttämään Kiteellä ilta ja viikonloppupäivystykset.

1. Kumpi on pettänyt äänestäjänsä?
2. Kumpi on mainostanut itseään "rehti ilmiö" sloukanilla?

Anonyymi kirjoitti...

Matti Kosonen ja Esa Lahtela ovat molemmat sitoutuneet vaalilupauksissaan säilyttämään Kiteellä ilta ja viikonloppupäivystykset.

1. Kumpi on pettänyt äänestäjänsä?
2. Kumpi on mainostanut itseään "rehti ilmiö" sloukanilla?

Matti Kosonen kirjoitti...

Kuten olette huomanneet niin en ole kirjoittanut vähään aikaan tänne mitään. Suunnitelmissani on sulkea tämä keskustelu lähi aikoina.

En lukenut kaikkia kommentejanne, mutta yksi väittely pisti silmään, tämä tasapainottamisohjelma. Siinähän oli selkeä tavoite, alijäämän kattaminen. Alijäämä saadaan katettua tämän vuoden aikana, mutta tuntuu olevan sellaista ilmaa liikkeellä, että alijäämän kattamista jatketaan vaikka se olisi katettu.
Vertaan Kiteetä maratonjuoksijaan. Maratonjuoksijalla on tavoite juosta maaliin ja saavuttaa näin tavoiteensa. Kitee jatkaa juoksuaan maaliviivan ylitettyään ilman tavoitteita.

Anonyymi kirjoitti...

Matti Kitee ei ole vielä lopullisesti saavuttanut tasapainottamisohjelman kaikkia tavoitteita koska ei vielä kaikki Kesälahdelta saadut rövelöt ole siivottu josta näyttää Kiteeläisille veronmaksajille tulevan aikamoinen lasku esimerkiksi vuokratalojen osalta on eletty kuin pellossa josssa Matti näyttää soittaneen ensiviulua saas nähdä löytyykö vielä muitakin röhvelöitä aika näyttää! Ps. jos Matti sinä suljet tämän keskustelupalstan niin minulla ei ole sitä vastaan mitään sinun ei olisi tullut tälläistä palstaa ikinä perustaakkaan nyt on tulokset näkyvissä itseppähän olet tähän kaikkeen antanut tilaisuuden ja kärsi nahoissasi.

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelen vielä suuresti sitä että Kiteen valtuustosta löytyy tasapainottamisojelman romuttajia mainitsen muunmuassa valtuuston ja ja hallituksen puheenjohtajistosta löytyy näyttää siltä että politiikan tekeminen tärkeämpää kun asioiden saattaminen kuntoon.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt pitäis suorittaa uudet eduskuntavaalit kun kaikki lupaukset on petetty !

Anonyymi kirjoitti...

Elä Matti sule ainutta tottuutta meiltä kyläläisiltä, muute jiähään tuas paikallisen bravtan varraan, jossa ei asijoita tuuva juluki niin ku ne on.
Nuo röhvelömiehet huastaa mitä sylyki suuhun tuop ja koittaat pimittee meiltä kaikki piätökset.
Sillä on kuuluu villalan suunnalla tehty mehtäkauppoja, liekkö sisäpiiriläisii ollu ku noi halavalla on männy?

Anonyymi kirjoitti...

Ottakaa mamuja kerrostaloihin, niin valtio maksaa teille kaikki kulut ja saatte vielä voittoa näistä kylmillään olevistakin.

Niin ja ostaahan ne meidän kaupoista niillä diskorahoillaan kaikkea tarpeellista ja elävöittävät muutenkin Kesälahden kylää.

Minnuu ei ainakaan häirihe kunhan eivät ala rötöstelmään kylän raitilla. Vaikka pari sataa aluks, niin siitä jääpi sievonen summa voittoa kylälle.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi persut kannattaa vastaanottokeskusten avaamista hehän lupasivat äänestäjille että näissä asioissa pistetään piikki kiinni

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä ajatus tuo pakolaisten otto Kesälahdelle, se rikastuttaa sopivasti pysähtyneen taajaman toimintoja.

Kesälahtihan on muutenkin kultturiltaan vireä paikka, jossa on paljon aktiivisia kulttuuritoimijoita, joille tämä olisi selkeä lisäarvo pitkälle tulevaisuuteen.

Muistakaa, valtio maksaa viulut ja rahat tosiaan jää pääosin kuntaan. Olkaa nyt viisaita kesälahden päättäjät!

Anonyymi kirjoitti...

Niin Soiniko se sanoi että Persut ei anna persettä mutta puolue toimii kuitenkin päinvastoin heko heko nautiskellaan ?

Anonyymi kirjoitti...

Kiteen johtavat demarit nuolee kepun persettä niinkö se oli?

Anonyymi kirjoitti...

Sairasta kirjoittelua päivystyksen autuudesta,tilaanteessa ettei ole laporatorio palveluita,jossa voi näytteet analisoida. Kun on todellinen hätä soitto 112 teen ja ampulanssi henkilöstö auttaa,tai jos on vakavampi tapaus vie suoraan sairaalaan.

Anonyymi kirjoitti...

Sairaita vartenhan ne päivystykset ovat olleetkin ja aina on ollut lähes täyttä. Miksiköhän vastuulliset päättäjät yläkarjalassa eivä luovu mistään hinnasta niistä päivystyksistä. Satutko tietämään kun nykyisin meillä on pikatestit joilla pärjää pitkälle ja röntgeniä tarvitaan vain harvoissa tapauksissa. Keksi vielä jotain uutta kun nuo selitykset on jo kuultu.

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/jaahas_mita_tulikaan_luvattua/6352038

Lukekaa ja naurakaa mitä ykköspäättäjät lupasivat vaaleissa.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä "rehti ilmiö", niin sitä pitää äänestäjiä pettää, Heh Heh heh!

Anonyymi kirjoitti...

Höpö höpö ei pie paikoosa Esa ei oo pettännä iänestäjii ennen eikä petä nytkään. Ihan oikeesti!

Anonyymi kirjoitti...

Kiteellä pitää ehdottomasti siirtyä Jaakko Uuksulaisen esittämään pormestari järjestelmään. Kyllä jämpti on niin, Karjalainenkin siitä kirjoitti !

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Persut on pettäneet äänestäjänsä perusteellisesti luin persujen maahanmuuto ja pakolaiohjelmaa niin kahvi meni väärään kurkkuun kun heidän vaalilupausia siltä luki niin sillä paperilla voi pyyhkiä alapäätä ihan huololetta kun katsoo heidän ministerien toimintaa maanhallituksessa niin sitä ei enää erkkikään ymmärä miten on pieleen mennyt.Toinen asia on oikeus ja työministerin toiminta on ihan luokatonta toimintaa ollaan työläisten päivärahojen ketoa ja suuruutta pienentämässä huomattavasti mitähän tämän Voikkaan entisen pääluottamusmiehen päässä liikkuu kun duunarielle jakamassa oikeutta ja työtä ilmeiseti työmies Putkonen on ohjestanut Jari Linsrömiä.Nyt tällä hetkellä pakolaispiikki on auki pahasti pakolaiskeskuksia perustetaan pilvin pimen ja määrärahoja lisätään rutkasti ulkoministeri levittelee vaan käsiä ja sanoo että eletään hallitusohjelman mukaan tais enemmän Soinia kiinnostaa Alaskan pingfiinien olosuhteet kun tavallisen perussuomalaisen toimeentulo

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia rehti ilmiö Esa Lahtelalla hän on myös kuntapolitiikassa osoittanut kykynsä että talous on saatava tasapainoon ja on ollut saumattomasti tukemassa sitä tasapainottamisojelmmaa minkä kaupunginjohtaja laati ja valtuuston vastuulliset jäsenet sen hyväksyi mikä on alkanut tuottaa tulosta.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun Kiteen talous on saatu hyvälle uralle niin kaikkien puolueiden kunnallisjärjestöjen kannattisi käydä periaatteellinen keskustelu omissa järjestöissään siitä mitä tasapainottamisohjelmalla on saavutettu ja miksi sitä kannattaa jatkaa ?

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti sitä kannattaa jatkaa. On saavutettu jo nyt valmius esim. ottaa 100 pakolaista Kiteelle.

Kesälahden taajamassa on hyvät asiaan soveltuvat tilat kerrostalo ym. miljöössä. Siellä on myös paljon sosiaalialan koulutusta saaneita, eläkkeelle hiljattain jääneitä vapaaehtoistoimijoita ja muita sydämellisä henkilöitä, jotka varmasti mielellään auttavat näissä asioissa sodan ym. uhreiksi joutuneita ihmisiä. Nyt on Kiteeläiset meidän vuoro yksissätuumin auttaa ihmiskohtalon uhreiksi joutuneita!

Anonyymi kirjoitti...

Niin Kiteen valtuuston kannattaisi linjata pakolaiskanta mitä miltä siitä vatuusto on Kiteelle on kai tullut jo niitä nuoria pakolaisia Kiteen ev.lut Kansanopistolle

Anonyymi kirjoitti...

Nimenomaan meidän on oltava esimerkillisiä noissa pakolais- ja turvapaikan anto asioissa. Se on sivistyneen valtion merkki.

Myös Juurikan entiselle kansakoululle voimme ottaa useita kymmeniä avuntarvitsijoita. Eikä Villalakaan ole pois suljettu vaihtoehto puhumattakaan Ruppovaaraa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Eea on mies paikallaan, hän on onnistunut vahvalla tuellaan kaupunginjohtajalle suututtamaan kaupunkilaiset.
Ei tarvitse olla kummoinen taloustietäjä, kun huomaa kaikkea karsimalla saavutettavan säästöjä.
Missä ovat ne taloutta elvyttävät toimet, työpaikat ym jotka toisivat uusia veronmaksajia alueelle?
Tämä on juuri sitä hyväosaisten suosimispolitiikkaa, jota Esa nyt tukee pysyäkseen piireissä ja pääpuolueen suosiossa.
Onnea valitsemallenne tielle!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kaupunkilaiset ovat tyytyväisiä Esan johdolla tehtyihin päätöksiin. Monet asiat alkavat olla oikeilla raiteillaan. Muutama itseensä pettynyt persu täällä melskaa omaa tuskaansa ja kuvittelee että muut olisivat samaa mieltä.

Esa on liikkunut "piireissä" ihan tarpeeksi, ei sitä enää tarvitse. Meidän kiteeläisten kannalta on hyvä että Esa on valtiopäivämiesuran jälkeen ottanut asiakseen laittaa kaupungin asioita kuntoon.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä asioita se ESa on laittanut kuntoon?

Anonyymi kirjoitti...

Esa on toteuttanut omat vaalilupauksensa, laittanut puhoksen käyntiin ja pitänyt kiinni ilta ja viikonloppuvastaanotoista.

Kyllä näiillä voi henkseleitä paukutella ihan rapsakkaan.

Anonyymi kirjoitti...

No nyt kyllä persupoikia harmittaa. Kun oma puoluekin valtaan päästyään hylkää kaikki vaaleissa ajamansa asiat ei jäljelle jää kuin hirmuinen ruikutus.

Anonyymi kirjoitti...

Kiteeläisten on muistettava menneisyys. Ihan hyvin voimme ottaa tänne 511 pakolaista. Sota ja sodan seuraukset on meillä vielä hyvin mielessä. Tiloja meiltä löytyy kosolti ja talouskin on nyt huippu luokkaa tämän valtuuston ansiosta.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on piikki avattu myös ministeritasolla pääministeri lupaa antaa oman kodin pakolaisten käyttöön ilmeisesti ei ihan ilman vaan veronmaksajien rahoilla näyttäkää nyt Persut mallia Soini,Halla-aho ja Olli Immonen niin että täältä pesee !

Anonyymi kirjoitti...

Niin valtuustonpuheenjohtaja Musikka ennakoi tulevan tilanteen jo viimetalvena kun hänen mainoksensa eduskuntavaaleissa oli "Nyt Tuvat täyteen" ilmeiseti tarkoitti maahanmuuttajia ja pakolaisia Kiteen katukuvassa on kuullema liikkunut jo pikku namuja eli pää on avattu.

Anonyymi kirjoitti...

Olkaa huoleti, kaupunginhallitus varmaan käsittelee tätäkin asiaa seuraavassa kokouksessaan avoimesti ja läpinäkyvästi puheenjohtajansa johdolla. Tiistain Karjalainen se sitten teille tiedottaa kaupungin sivistyneen linjauksen asiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Luin mielenkiinnolla Koti-Karjala lehdestä kun Kiteen kokoomus oli pitänyt rantakala tilaisuutta Potoskavaarassa niin kiinnitti erityistä huomiota lehden jutussa kun oli annettu evästyksiä eduskunta työhön eräskin upseeri nykyisin Kiteen kuntapolitiikan Helppoheikki antoi lausunnon että palkansaajille heidänkin virman pitää maksaa 20 päivän palkka kotiin tekemättömästä työstä. Nyt kun ajattelen tämän toimiupseerin möläyksiä niin tämä kyseinen henkilö taisi siirtyä eläkkeelle rajavartioston palveluksesta jo alle viisikymppisenä ja piikki on edelleen auki eiköhän hävetä yhtään?

Anonyymi kirjoitti...

Niin tämä upseeri olis voinut kysellä mikä etuoikeutettu rymä on se joka vielä tänäkin päivänä jää eläkkeelle 53 vuotiaana kun se muilla on 65 vuotta !

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja mikä toinen ryhmä ajelee maastureilla eu tukiaisten voimalla.

On näitä siivellä eläjiä joka puolella.

Anonyymi kirjoitti...

Kulmalan Kari voisi tehdä eduskunta aloitteen että kurvarien ja muiden samanlaista eläkeikää saavien eläkeikä nostetaan samaksi kun se muillakin on eli 65 vuoteen se olisi tasa-arvoinen teko muita kohtaan.

Anonyymi kirjoitti...

Brysselissä näkyy olevan terroristit liikekannalla, kivet lentää ja poliisi vastaa kyynelkaasulla.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä Kokoomuksen toimiupseeri on tehnyt koko ajan töitä eläkkeelle jäämisen jälkeenkin. Ensin Pikku-Pirtillä ja nyt pyörittämällä paikkakunnan ainoaa hotellia. Tekee töitä ja työllistää muita, vaikka vois jo nauttia yli seitenkymppisenä hyvin ansaituista eläkepäivistä. Se siitä!

Anonyymi kirjoitti...

Kiteellä tyhjiä rakennuksia on pilvinpimein ja lisää näyttää tulevan nyt kannattaa tarttua pakolais ja maahanmuuttaja täkyyn saadaan käyttöä niillekin .

Anonyymi kirjoitti...

Sutki on kaveri, joka tekee Kiteellä paljon ilmaista vapaaehtoistyötä, josta ei korvauksia saa, eikä nosta. Tukeekin vielä urheilua ja muuta Kiteetä elävöittävää toimintaa. Pistää seitenkymppisenä itsensä täysillä peliin Kiteeläisten puolesta. Miestä sitten vielä arvostellaan kaupan päälle.

Mistähän nurmipora-porukasta nuo arvostelijat mahtaa olla?

Anonyymi kirjoitti...

Juuri niitä eu tukiaisilla eläjiä joiden kateudella ei ole vertaa ja joku vielä äänestää niitä päättäjiksi. Ei ihme että ihmiset muuttaa pois sieltä.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä suunnalla taas epäillään Sutkin haukkujiksi Ay-liikkeen änkyräsiipeä, johon kalikka/arvostelu (mm. pekkaspäivistä) kolahti. Oliskohan ammattiyhdistysliikeen aika tulla 2010-luvulle sieltä 70-luvun Suomesta?

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on mennyt tylsäksi, kun kukaan persu ei kirjoita Kreikan tukipaketeista, köyhien kyykyttämisestä eikä edes maahanmuutosta. Tai siis nehän on ihan hyviä asioita meidän kaikkien persujen mielestä. Niin maailma ja mielipiteet muuttuu, nopeammin kuin olisi uskonutkaan ennen vaaleja.

Anonyymi kirjoitti...

Arman kertoi tv.ssä yks ilta oman mielipiteensä asioihin. Fiksu kaveri.

Sanoi, että eihän siinä ole mitään järkeä, että hyysätään kaiken maailman ulkomaalaisia ja jätetään suomalaiset heitteille. Turvapaikan hakijoille ym annetaan 1000 € käteen/kk, Suomalaisten opiskelijoitten pitää tulla toimeen 400 €/kk. Ihmetteli moista menettelyä ulkomaalaistaustaisena. Taitaa olla ihan bimpo ja rasistinen kaveri.

Anonyymi kirjoitti...

Niin nyt persut hihat heilumaan kun kerran olette siellä hallituksessa puolustamassa vähäosaisia ei ainakaan teot siltä näytä nytkin te hyväksyitte että suomeen saa tuoda vapaaehtoisella pakolla 2400 henkeä aiemmassa hallitusojelmassa puhuttiin 1200 että kyllä te kehtaatte !

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kolmen ässän hallitus voisi yhtenäistää kaikkien eläkeiän 65 vuoteen myös upseerien tälläisiä etuoikeutettuja ryhmiä ei enää tarvita jotka on eläköityneet vuosikymmeniä ennenaikojaan ja eläneet veronmaksajien piikkiin.

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkähän käy noitten kansanedustajien. Löytyyköhän keltään ryhtiä panna myös heidät ruotuun? Sopeutumiseläke, hyi hitto mikä sana hirviö ja pelleilyä.. Yli neljä tonnia kuussa kännyyn kun ei piäse jatkokausille. Hoh hoijjaa, köyhät vuan kyykkyyn.

Sairaslomatkaan ei vähennä kuukausiansiota tai kulukorvauksia, jotka maksetaan siitä huolimatta täysi määräisinä olitpa töissä tai et, käytitpä takseja tai muita kulkuneuvoja tai et. On siinä meilä esimerkkikansalaiset. Voi pyhä yksinkertaisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt Persut ovat saaneet mitä on tilattu yleislakko mielenilmaus 18.9 jossa on mukana kaikki ammattiliitot ja järjestöt Akava,Sttk ja Sak kyllä se vienti lähtee vetämään kun hoitajilta otetaan ilta yö ja viikonloppu lisät pois ja ministeri Soinilta 150.000 tuhannen tuloista 3000 euroa kylläs te kehtaatte ! Ps. Puoluetukeen ei saa koskea se on pyhäasia !

Anonyymi kirjoitti...

Ay-liikkeessä on vain kaksi änkyrää Voikkaan entinen pääluottamusmies ja Työmies Putkonen nämä pitäisi saada savustettua pois Persuista ehken ilmapiiri työmarkkinoilla rupeaisi paranemaan !

Anonyymi kirjoitti...

Kiteellä on myös yksi työmies änkyrä, joka vaalilupauksenaan julisti säilyttävänsä ilta ja viikonloppu vastaanotot. Toisin kävi, nyt on kiihkein palvelun vastustaja. Repikää siitä huumoria!

Anonyymi kirjoitti...

Voe mahotonta! Kylläpä on ihan mahotonta meininkii! Mitenkä nyt silleen! Ja välipalattii!!!! Ei tästä tuu nyt mittää!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä koululaisilta kannatti viedä välipalat, tulihan siinä 6 000 euron säästöt että rapsahti. Eikö pitäisi saman tien lopettaa valtuutetuilta ym. parin tunnin kokouksista kahvin ja leivosten tarjoilu? Enemmän tulisi säästöjä.

Saman tien voitaisiin kilometrikorvaukset puolittaa siihen 25 senttiin/kilometri. Kulut maksettaisiin kuten verottajakin vaatii ja se riittää ihan hyvin. Vapaaehtois-hommaahan nämä on. Tehtäisiin talkoita silläkin sektorilla.

Näin saadut säästöt voitaisiin kohdistaa lapsiin, nuorisoon ja vanhuksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Jee!! Lopetetaan valtuusto ja muut joutavat kahvikerhot! Tulisi hirveästi säästöjä ja ne voitaisiin kohdentaa päihteiden väärinkäyttäjiin, työikäisiin ja teiden kunnossapitoon. Kenellä on rohkeutta esittää asiaa?

Anonyymi kirjoitti...

Ja lopuksi Lahtelasta pormestari. Auvinen sammuttakoon valot.

Anonyymi kirjoitti...

Työmies on kaikkien takinkääntäjien kunkku!

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka Putkonen kehtaa? Ja kyllähän se kehtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei tuo on huumormies Soinin sutkaus, ei saa lainailla ilman lupaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä niitä voi käyttää, ei Timo enää niitä tarvitse kun ei sitä yhtään naurata. Hikoilee vaan vaivautuneen näköisenä ja on kyllä aihettakin. Eikä Soini niitä itse kirjoitellut vaan käsikirjoitettuja juttuja ne olivat. Showmies on nyt shownsa pitänyt ja nyt pitäisi tehdä työtä.

Anonyymi kirjoitti...

Miten paljon pitää työnantajille joustaa Kela maksu poistettu eläkeikä nostettu 65 vuoteen ja työttömyys vaan lisääntyy eikö persuilla ala hälytyskellot soida kallupin mukaa lähes 50% ei peruistakaan hyväksy pakkolakeja mutta Voikkaan entinen pääluottamusmies Työministeri Lindström työmies Putkosen kanssa haluaa kurmuttaa palkansaajia perusteellisesti

Anonyymi kirjoitti...

Änkyrädemarit ajaa Suomea yhä syvemmälle suohon, ihan oikeesti!

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi 15 syyskuuta klo 19.28 tuolla Rääkkylässä ilmeisesti sammutetaan valot oikeesti lähitulevaisuudessa persujen Kulmala ilmeisesti kääntää kahvan nollille ja suuntana saisi olla Joensuu. Kiteellä ei ole mitään heikkoa koska tilanne on hallinnassa jos tasapainotusohjelmassa kestetään ja siihen on myös valtuusto sitoutunut

Anonyymi kirjoitti...

Persujen palkansaajiin kohdistuva ryöstöretki on alkanut siihen ei tarvita kun eduskunnan päätös ja riistoporvareita ilmeisesti eduskunnasta löytyy riittävä määrä

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kun seuraa tätä hallituksen pakolaispolitiikka mikään ei näytä olevan hallinnassa Soini näyttää olevan poissa olevalta kuin kuhilas pellolla ja kun teevee kuvista katselee niin askelmerkit ei näytä olevan kohdallaan nyt persut tarvitsisivat Jussi Halla-ahoa kehiin ja kiireesi !

Anonyymi kirjoitti...

Kiteen on malliesimerkki koko suomeen siitä että asiat on saatu kohdalleen nopeassa ajassa tästä oli hyvä juttu kunta alan lehdessä jokunen aika sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt Puolustusminisreri Jussi Niinistö pistä hihat heilumaan ja piikkilankatilaus päälle ja rajat kiinni niin tuolla Torniossa vaativat mielenosoittajat !

Anonyymi kirjoitti...

ABC:llä parlamentti arvioi, että Auvinen lähtee SOTE-kuntayhtymän johtoon ja Kiteellä siirrytään pormestarimalliin. Tehtävään nimitetään Lahtela (SDP), joka on tehnyt Kiteestä malliesimerkki kunnan laittamalla yksin Kiteen talouden kuntoon.

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 400 / 405   Uudempi› Uusin»