tiistai 17. elokuuta 2010

Hellin johtokunnan ja tilaajalautakunnan toiminta

Tämän päivän sosiaali- ja terveyslautakunnan kokouksessa 115§ KUNTOUTTAVANTYÖTOIMINNAN KILPAILUTTAMISEN PERIAATTEET HELLI-LIIKELAITOKSESSA, toteutuu Hellin ja tilaajalautakunnan koko toiminnan periaatteet pähkinänkuoressa.

Hellin johtokunta on esittänyt Tilaajalautakunta 26.2.-10, että lautakunta antaa luvan kilpailutukselle. Lautakunta antoi 20.4.-10 luvan kilpailutukselle ehdolla, että Helli tiedottaa lautakuntaa tehdyistä sopimuksista sekä raportoimaan toiminnan toteutumisesta.

Hellin johtokunta on kokouksessaan 3.5.-10 merkinnyt lautakunnan päätöksen tiedoksi ja antanut tehtävän aikuisten palveluohjaajalle hoidettavaksi.

Mutta sitten johtokunta onkin 11.6.-10 tullut siihen tulokseen, että heidän esittämä ja lautakunnan päätös ei olekaan hyvä ja päättänyt kumota lautakunnan päätöksen ("Johtokunta päättää luopua kuntouttavan työtoiminnan kilpailuttamisesta..."), sekä antanut aikuisten palveluohjaajalle oikeuden solmia kehittämiskumppanuuteen perustuvia palvelusopimuksia.
Päätöksessään Helli ei katso tarpeelliseksi enää tiedotella solmittavista sopimuksista tai toiminnan tuloksista lautakunnalle.

Tänään kokoontuvalle lautakunnalle Päivi Hakulinen esittää, lautakunnan päätöksen ylikävelemisen Hellin toimesta, lautakunnalle tiedoksi.

Olikohan Päivi Hakulinen yhtään turhautunut kirjoittaessaan lautakunnan päätösesitystä, jossa hän joutuu näyttämään itselleen kaapin paikan?


.

Ei kommentteja: