keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

yhdistymishallitus

Olin tänään yhdistymishallituksen kokouksessa. hallitus antoi varauksettoman tuen (minua lukuunottamatta) Helli-liikelaitoksen johtajalle ja valitsi hänet jatkamaan perusturvajohtajana ensi vuoden alusta lukien entistä työtään.
Saa nähdä hakevatko Airille kunniamerkkiä Keski-Karjalan yhtenäisyyden puolesta tehdystä työstä?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja reilut palkankorotukset pitää sitten muistaa hoitaa hyvissä ajoin koko virkamiesjohdolle. Se on vaativa työ olla laajevan kriisikiteen johtajistossa eläkkeelle saakka.

Anonyymi kirjoitti...

Ainoa etu nimityksessä on, että eläkeikä koittaa pian. Toivottavasti hän ei Vanhasen hiihtoideaa pistä käytäntöön ja poistu työelämästä vasta......

Matti Kosonen kirjoitti...

Minulle jäi sellainen käsitys ettei se eläkkeelle jäänti olisi uhkana lähiaikoina.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä v...ttaa, että kriisikunta joutuua työllistämään sekä elättämään osaamattomia ja kykenemättömiä johtajia. Ja osa vieläpä tehtävissä joilla ei ole mitään positiivista arvoa veronmaksajille. Ihmettelen myös sitä, kuka on keksinyt "uuden Kiteen" eri johtajien koulutusvaatimukset. Osalle merkittäville johtajille riittää korkeakoulututkinto, kun taas osalle huuhaa-johtajista vaaditaan ylempi korkeakoulututkinto. Ettei vain koulutusvaatimukset olisi määritelty sen jälkeen kun henkilöt on ollut mietittynä?

Anonyymi kirjoitti...

Hämäläisellä + parilla Turusella olivat merkittävä asema ja vastuu kun Kesälahti ajettiin taloudellisesti karille. Nyt nämä samat puupäät on nimitetty vastuullisiin virkoihin uudessa Kitee-Kesälahti hallinnossa. Ainakaan näytöt eivät vakuuta. Eniten ihmettelen Kiteen talousjohtajan nimitystä - käsittämätöntä.

Matti Kosonen kirjoitti...

Talousjohtaja valittiin äänestyspäätöksellä 10-2. (minä esitin paikan laittamista hakuun ja Uuksulainen kannatti) Luulen, että valintaan vaikutti valitun vankka osaaminen siitä miten taloutta ei tule hoitaa.

Anonyymi kirjoitti...

....uskomaton juttu....palkat vie lähihoitajilta... tarkistakaa ihmeessä alaspäin ja saatte edes ymmärryksen mitä muualla maksetaan 10.000 asukkaan johtajille.... uskaltakaa tehdä jotain...