torstai 28. helmikuuta 2013

Uukuniemeläiset kouluratkaisut käsillä



Näin uutisoi Karjalainen tänä aamuna.
Kuntaliitos neuvotteluissa sovimme, että kaikkia asioita ei kirjata ylös yksityiskohtaisesti vaan sovitaan suullisesti mitä joillain yksittäisellä sanonnalla tarkoitetaan. Ilmaisin jo silloin että niistä voi tulla tulkinta-erimielisyyksiä, mutta Kiteen neuvottelijoiden suusta kuului vastauksena minulle: ” Se pidetään mitä on luvattu” ja ”kyllä miehen sanaan pitää voida luottaa”. Näitä toistettiin uudelleen ja uudelleen, kuulin jopa että vuoden vaihteen maakunta juhlassakin olisi vielä vakuutettu, ” Se pidetään mitä on luvattu”.

Uskon näiden sanojien sanoneet nuo lauseet täysin vilpittömästi. Ongelmaksi on nyt vain muodostunut se, että nämä henkilöt eivät noin sanoessaan aavistaneet että he sairastavat muistinmenetystä. Nyt ei toinen muista mitä on luvannut eikä toinen muista mitä on sanonut.

9 kommenttia:

Veijo Tuunanen kirjoitti...

Jos miehen sanaa luotetaankin, niin Kiteellähän naiset päättävät miten eletään. Sanovat myös kiteeläisistä kaksi lahkeisita päättäjistä, että heitä em. syystä pukisi paremmin hame.

Matti Kosonen kirjoitti...

Taas te Tohmajärveläiset mollaatte kiteeläisiä. Kyllä Kiteen miehet päättävät ihan itse, että he ovat samaa mieltä kuin naiset :-)

Anonyymi kirjoitti...

Puhutte ilmeisesti virkamiesnaisista. Luottamuspuolella valtaosa päättää itse olevansa samaa mieltä Jukan ja Esan kanssa.

osmo pirhonen kirjoitti...

Kiinnostaisi tietää keitä tässä mahdollisesti tarkoitetaan? Kun siellä lautakunnassahan on jokunen kesälahdenkin pääpuolueen pelinrakentaja, joka tosin oli "lähes" sanaton kun tuota asiaa käsittelitte (kiireettömänä)kokouksen lopulla ja samalla tuli kulutettua Jukan mielestä turhaan kaupungin rahojakin kokouspalkkioihin.

Matti Kosonen kirjoitti...

Muistisairaudet ovat liian henkilökohtaisia asioita, joten en voi paljastaa nimiä :-)

Anonyymi kirjoitti...

Muistisairaudet ovat yleisempiä hieman ikääntyneemmillä. Erityisesti poliittiselta virkauraltaan vanhimilla.

osmo pirhonen kirjoitti...

Hemmetti, nyt menee yöunet miettiessä ketä tarkoitatte, kun itse ole ihan noviisi näissä kinkereissä. No jospa se josku selviää miullekin ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiteen tiedotuspolitiikan mukainen linja, johon konksrit ovat sitoutuneet. Vihjaillaan, muttei sanota.

Matti Kosonen kirjoitti...

Ei, kyllä tämä on pelkästään minun tiedotuspoliittinen linjani. sitä paitsi minä en ole vanha konkari vaan aivan vihreä ensi kertalainen kaupungin valtuutettu.