tiistai 18. tammikuuta 2011

Kenet haastetaan seuraavaksi oikeuteen?

Nyt kun on muotia haastaa sopimus rikkomuksista toisia kuntia oikeuteen niin mietin ketä seuraavaksi pitää haastaa oikeuteen?

Kenet Kesälahden pitää haastaa oikeuteen? Keski-Karjalan sosiaali- ja terveyslautakunta on rikkonut kunnan ja lautakunnan välistä palvelusopimusta, joten oikeuteenhan sitä on joku haastettava. Kysymys kuuluukin kenet? Onko haastettava Tohmajärven kunta koska se toimii isäntäkuntana vai lautakunta?

Toisaalta taas lautakunnan on haastettava Helli oikeuteen siitä kun he eivät ole saaneet tilaamiaan palveluita Helliltä. Vai kuuluisiko lautakunnan haastaa Kiteen käupunki jonka liikelaitos Helli on?
Tai pitäisikö haastajana olla Tohmajärven kunta, koska se on isäntäkunta?

Helli sitten tietysti haastaa Kesälahden kunnan oikeuteen siitä kun se ei ole suostunut antamaan riittävästi rahaa jotta he olisivat voineet tuottaa riittävät palvelut tilaajalautakunnalle. Vai pitäisikö Kesälahden oikeuteen haastajana olla Kiteen kaupunki?

Eikö jo nyt viimein kannattaisi Kiteen kaupungin palkata oma lakimies selvittämään sitä kenellä oikeus haastaa ja kenet oikeuteen?

2 kommenttia:

Keski-Karjala kirjoitti...

Älä yllytä!

Kohta Kiteellä on muuten Kepu -taustainen, reilu 60 v ikäinen OTK, varatuomari 14000 eur kuukausipalkalla viiden vuoden irtisanomissuojalla. Tehtävänä pitää Helli pystyssä nykyisellä organnisaatiolla sovittuihin eläkeikiin saakka.

Anonyymi kirjoitti...

hieno spekulointi! on hyvä, jotta alueemme erikoistuu edes johonkin, vaikka sitten lakimiesten onnelaksi!

amerikan malliin myös hellin asiakkaiden kannattaisi alkaa käyttää lakimiehiä. tavanomaisen tervehdyksen "nähhään kokkouksen jäläkeen" voisi läyttää paljon innostavampaa tervehdystä "rosiksessa tavataan".