torstai 6. tammikuuta 2011

Olli, Jorma ja Anssi

En voi olla kommentoimatta Koti-Karjala lehdessä 29.12.2010 ollutta kuntajohtajien puheenvuoroja.

Noissa puheenvuoroissa, otsikossa mainitut herrat, ryöpyttävät ja syyllistävät muita nyt syntyneestä tilanteesta. Kuka syyllistää mediaa, kuka luottamushenkilöitä, kuka toista kuntaa, mutta yksikään heistä ei mainitse sanallakaan mitään siitä, mikä heidän osuus ja vastuu on nyt syntyneessä tilanteessa.

Olisikohan meidän syytä hankkia heille peilit...

9 kommenttia:

Keski-Karjala kirjoitti...

peruutuspeilit

Rita kirjoitti...

Hienot ideat! Siten saisivat ihailla tuotoksiaan molemmista päistä, vertailla, analysoida ja kehua omaansa ja toistensa. Vaan tarvinnevatko konsultit vielä fläppitauluineen neuvomaan...

6.1.2011 klo 20.45

Anonyymi kirjoitti...

Ootko muuten itse kehunut omia virheitäsi,vai oletko niitä uskovaisia jotka ei virheitä tee?nosivsr

Rita kirjoitti...

Rita voi omasta puolestaan todeta seuraavaa: 1) kyllä, 2) en.

Ja jos vaikka paska pahoinpuolin suolessa kiäntyy niin enpä lähe edes anonyymeistä syyllisiä etsimään. Menen sitten "apsille" kehumaan miten jumista selevisin.

Matti Kosonen kirjoitti...

Anonyymille toteaisin ettei sitä kai ole tapana kenelläkään mainostaa hyvin paljon omia virheitään, mutta en minä kyllä syyllistä toisiakaan omista virheistäni

A kirjoitti...

Se ettei syyllistä toisia omista virheistään, on kyllä miehuuden merkki<3

Ennen peri rehellisyys maan, nyt perivät
ne epärehelliset;-(

Matti Kosonen kirjoitti...

Niinpä Aili- mummo. On helppo leikkiä upporikasta ja rutiköyhää....toisten rahoilla.

Rita kirjoitti...

Onnesta ja tuurista: Taitaapi olla se ”maan tapa” toivottaa onnea tai tuuria, ihan vilpittömässä mielessä. Ja se on tuokin jääkiekko sitten hyvä harrastus, joskus myös bisnes. Pääsee pelaajat ja kannustajat purkamaan enempiä höyryjään. Joukkuepelin tiedätte. Yhteispelin on sujuttava ja oltava sitä ”pelisilmääkin”. On valmentajat ja tuomarit, heti rapsahtaa rangaistus kun vilppiä tehdään. Energiaa puretaan ja tapellakin saa sekä syljeksiä ja rähistä. Siinä suljetussa hiekka… eikun jääkaukalossa, pelataan todellakin joukkuepeliä. Taitoa ja osaamista siinäkin tarvitaan, myös sitä onnea tai tuuria.

Peli on kuitenkin vain peliä.

Toivottavasti kuntalaiset eivät ole niitä pelinappuloita, vrt. shakki.

Osaamista, taitoa, onnea ja tuuria sekä kaikkea hyvää kanssaihmisille tässä elämisen joukkuepelissä. Samassa kaukalossa ollaan ja menköön mieluummin rusettiluisteluksi.

Rita kirjoitti...

Jälleen pääsen kehumaan virheitäni: Pistee pätkäytin ed. kommentin vikopaikkaan. Ai, ai, ai... anteeksi itselleni annan. Korjasin erheeni.