maanantai 20. helmikuuta 2012

Kepulandian hallituksen kokouksessa.

Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä asioita tämän ilan asialistalta julkaistaan. Uhattiin nimittäin oikeudella jos asia julkaistaan. Asia koski kunnanjohtajan edesottamuksia tai oikeammin tekemättä jättämisiä. Pitänee sitten minun uhrautua avoimen tiedottamisen nimissä ja käydä linnassa :)), jos asiaa ei julkaista kunnan kokouslistojen mukana.
Sanonpahan vain, että olihan härskiä toimintaa puheenjohtajalta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Normaalisti Kepulaiset uhkailevat vääryydellä. Ajat ovat muuttuneet, jos ihan oikeudella kiristetään.

Anonyymi kirjoitti...

Olen pitänyt Sinua Matti "kansan miehenä", mutta nyt on mennyt mielipiteet pyrkimysten puolelle; vieläkö mielit valtuustoon/Kesälahti/Kitee/ KiteeKesälahti? Kukahan se selittäisi tämän yhdistymistouhun
tavalliselle perämetsän kulkijalle? Ihan "Elon laskuopin" mukaan, jos suurin menoerä kunnalla on palkat ja kaikille on luvattu työtä ja varsinkin PALKKAA entisen mukaan seuraavat viisi vuotta, kuka säästää ja kenelle/ mihin menevät/käytetään ne säästöt?Eli miumaumukkaan +-0!!!!!Ja viiden vuoden jälkeen ei synny lapsosia hoivattavaksi/opetettavaksi,työelämästä poistuneet virkeät ikäihmiset rollailevat autioituneilla raiteilla ja tilaavat taksin Joensuuhun ostoksille! Virastotalolla on valot ja Kesälahti-Kiteen henkilökunta on pidennetyllä kahvipalaverilla kunnanjohtajan residenssissä suunnittelemassa ja ideoimassa projektia säästyneille rahoille KOKO KUNNAN VÄELLE !!! Ja tuuli käy yli jäisen 5 cm:n metsän Puruvedelle päin! Näinkö se Matti menee?

Matti Kosonen kirjoitti...

Kuinka niin, pyrkimysten puolelle? Minua vain jurppii se, ettei kunnassa kohdella kaikkia työntekijöitä samalla tavoin. Ei kunnanjohtaja saa olla erikoisasemassa muihin nähden, vaikka on kepun jäsenkirja taskussa. Ei kh.n pj ole puuttunut siihen kun hänen sukulaisensa tekemän kantelun, kunnan työntekijästä, asiakirjat on ollut kunnan netti sivuilla jo 1,5 vuotta.

Kuinka niin VIELÄKÖ mielit valtuustoon? Olenkos joskus ilmoittanut mieliväni? Aika ja neuvottelut Kiteen kanssa näyttää olenko ehdokkaana.