sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Loan heittoa

Eilen saamani tiedon mukaan eräs kuntamme johtava kepu poliitikko on aloittanut minuun kohdistuvan mustamaalaus kampanjan. Täm oli tietysti odotettavissa, mutta asia typeryydellään on enemmän huvittava kuin huolestuuttava.
Jään mielenkiinnolla odottelemaan kepulaisten seuraavaa siirtoa :D


.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En ihmettele loan heittoa. Kepun sisälläkin tiedetään hyvin, että ihmiset ovat ymmärtäneet tilanteen. Harvalla on mitään hyvää sanottavaa sen puolueen saavutuksista tai toimintatavoista Keski-Karjalassa. On varmaa, että Kepu menettää nyt vallan ja Kiteellä tulee olemaan jatkossa kolme-neljä varsin tasavahvaa puoluetta. Hyvä näin.

Anonyymi kirjoitti...

Puolueilla tuskin on suurtakaan merkitystä, ihmisillä sitäkin enemmän. Kaikilla puolueilla on erilaisia ehdokkaita. Enää ei ole viisasta valita nykyisiä kellokkaita jatkoon, kaksi kuntaa on jo saatu taloudellisesti raunioiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Perinteisillä nykypuolueilla ei ole kuntapolitiikassa mitään ideologista eroa. Kokoomus ajaa pienipalkkaisten opettajaduunareiden asiaa ja demarit edistävät yrittäjyyttä. Ja välillä toisin päin. Ainoa mihin voi luottaa on se, että Kepun valtuutettu ei saa ajatella tai puhua. Kepun valtuutettu on vain numero äänestyksessä, jossa äänestysmääräys tulee johtajalta.

Matti Kosonen kirjoitti...

On niillä eroa. Kokoomus ajaa pienipalkkaisten asiaa vain vaalien alla. Ilmeisesti heille sattui työtapaturma kun he juuri nyt vaalien alla olivat rankaisemassa pienipalkkaisia heidän sairastumisestaan.
Demarit ovat aina ajaneet työntekijöiden etuja ja siksi he haluavat edistää yrittäjyyttä jotta työntekijöillä olisi töitä (ei sen vuoksi että yrittäjät voisivat kääriä voitot ja tuet taskuunsa).

Anonyymi kirjoitti...

Kesälahdella kepu ja tietenkin kunnanjohtaja ilmoittivat saavansa talouden tasapainoon kuntien yhteistyöllä. Tämä oli kirjattu aina pidemmän ajan talousuunnitelmaan. Parhaimmillaan yhteistyö ilmeni käräjähaasteena. Tässä yhteistyömuodossa ansioitui Tohmajärven kj. Kesähti lähti muistaakseni kelkkaan kj:n päätöksellä. Päätöstä paikkailtiin jälkeenpäin kunnanhallituksessa.
Kertauksena kepun valtapolitikoinnin tuloksia:
1. Kesälahden taival itsenäisena kuntana päättyi.
2. Kiteellä reilu 10 milj. euroa kattamatonta alijäämää.
3. Kiteellä Suomen korkein veräyri.
4. Kuntien yhteistyö tuhottiin mm. käräjöinillä.
5. Hellihimmelin mahalasku. Hintaa Riikosen opinnäytteestä maksetaan vielä pitkään.

Anonyymi kirjoitti...

Riikonen oli äänitorvena. Hämäläisen johdolla Helli luotiin ja hän veti sitä vastuullisena konsernin johtajana. Kankkunen tuki ja tukee Hämäläistä. Muukkonen seurasi sivusta. Raunioita syntyi ja syntyy lisää jos näin jatketaan.

Anonyymi kirjoitti...

Toivoisin, että edellä kerrottu viesti tavoittaisi oikeasti kiteeläiset äänestäjät. Vai oletko Matti tyytyväinen Kiteen demarivetoisen hallituksen pj:n toimintaan viimeisimpinä 8 vuotena?

Matti Kosonen kirjoitti...

Viimeisen 8 vuoden aikana Kitee epäonnistui kuntaliitosneuvotteluissa Rääkkylän kanssa, Kitee oli vahvasti mukana rakentamassa Helliä ja tilaaja-tuottaja mallia. Kitee oli myös tiukasti puolustamassa Hellin organisaatiota ja toimintaa, joka johti ensin Rääkkylän ja myöhemmin Tohmajärven eroon.
En väitä että tämä kaikki olisi Kiteen kh.n pj.n syytä vaan syyllisiä pitää etsiä kunnanjohtajista ja kaikista niistä luottamushenkilöistä jotka antoivat kunnanjohtajien pelata kuntalaisten verorahoilla upporikasta ja rutiköyhää. Näillä luottamushenkilöillä ei ollut kykyä, halua tai uskallusta viheltää peliä poikki. Siihen piti olla Olli Riikosen siunaus ennenkuin he uskalsivat puuttua asiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Keskusta on umpiluuta!

Eilen kirjaston (11.10-12) ilta vaali tilaisuudessa Kesälahdella.

Kerroin syistä miksi olemme tässä jamassa jossa olemme, en lähde niitä tässä kirjoituksessa kertaamaan voi niistä lukea aikaisemmista kirjoituksistani blokista www.samipalviainen.com. Toin esiin Hellin laittomuudet ja korostin että totuus asioista pitää kertoa ihmisille, eikä valehdella ja salata niitä.

Ajatteleva ihminen oppii virheistä, ajattelematon ei opi mistään. Se tuli eilen selväksi tilaisuudessa.

Paikalla oli kiitettävä määrä keskustan Kiteen ja Kesälahden ehdokkaita. Pitämäni puheen jälkeen keskustalaiset ilmoittivat, että kaikki asiat mistä puhuin on täyttä valetta.

Heidän mielestään hellissä ei ole niitä laittomuuksia joita väitän, ovat kuulemma ottaneet asiasta selvän?

Kysyin olivatko selvillä Suomen ylimmän laillisuus valvojan päätöksestä Helli asiassa eli eduskunnan oikeusasiamiehen kannasta? Kuulemma olivat ja kertoivat että kun valtuustossa lyödään nuija pöytään niin se on laki eikä muuksi muutu.

En ollut uskoa korviani, tosin ei kuuliatkaan voineet käsittää niitä. Yhden kuulian kommentti kuvaa asiaa hyvin ” en olisi uskonut että keskustalaisten mielestä oikeusasiamies ei tunne lakia ja kunnassa saa näköjään tehdä laittomia päätöksiä kun heistä vain siltä tuntuu. Täysin uskomatonta toimintaa enkä enään ihmettele miksi asiat ovat täällä täysin sekaisin ja huonossa kunnossa”
Sami Palviainen

Anonyymi kirjoitti...

On totta, että Kepu on ehdoton pääsyyllinen. On kuitenkin muistettava, että Kiteen demarit ja Kokoomus ovat olleet sujuvasti samaa mieltä Kepun kanssa. Jotkin yksittäiset demarit ovat ajatelleet itsenäisesti, mutta demarijohto on ollut ns. kuutamolla. Perussumalaisilla on oma itsenäinen linja, puhdas pöytä ja ilman sidonnaisuuksia oleva päätösvalta. Se tulee näkymään erittäin suurena valtuustoryhmänä tulevassa valtuustossa.

Matti Kosonen kirjoitti...

Persujen ryhmä sitoi itsensä kepuun neljä vuotta sitten lehmän kaupoilla, jolla Jaskasta saatiin hallituksen pj ja on ollut kepun ohjailtavissa koko valtuustokauden ajan Kesälahdella.

Matti Kosonen kirjoitti...

PS. joku sanoi, että Jaakko on ollut uskollisen kepun hallitusryhmä kokouksissa käyvä henkilö.

Anonyymi kirjoitti...

Kenenkähän ohjaimissa Muukkonen on ollut? Ilmeisesti Hämäläisen ja Kankkusen. Jos ja kun demaritkaan ei saa aikaan ryhtiliikettä, sama meno jatkuisi ilman uutta valtapuoluetta.

Matti Kosonen kirjoitti...

En tiedä kuka on ollut kenenkin ohjailtavissa, mutta sen voin vakuuttaa etten minä ole ollut kenenkään ohjailtavissa.

Anonyymi kirjoitti...

Muut voisivatkin ottaa sinusta mallia. Puoluetaustasta riippumatta.

Matti Kosonen kirjoitti...

Kiitos, tuo lämmitti yhdessä juuri otetun konjakin kanssa :-))