maanantai 13. joulukuuta 2010

Rääkkylän valtuusto

Tänä aamuna ei auto käynnistynyt sovittuna aikana, sillä oli selvästi feministisiä piirteitä. Välillä vähän lupaili, mutta sitten heittäytyi aivan mykäksi. Sain sen viimein toimimaan vähän ennen yhtätoista ja kun olin jo ilmoittanut etten tule sovittuun aikaan sovittuun paikkaan niin päätin lähteä katsomaan Rääkkylän kunnanvaltuuston kokousta. Kannatti lähteä.

Olette jo tiedotusvälineistä lukeneet mistä siellä keskusteltiin ja mitä siellä päätettiin, joten en kerro siitä. Kerron siitä ilmapiiristä joka siellä vallitsi. En milloinkaan ole ollut vastaavassa valtuuston kokouksessa, jossa olisi vallinnut vastaava yksimielisyys ja taisteluhenki oman kunnan puolesta. Paikalla ei ollut kepulaisia, ei kopulaisia, ei demareita, ei vasemmistoliittolaisia eikä kristillisiä, oli vain Rääkkylän kuntalaisten valitsemia edustajia päättämässä yhteisistä asioista.
Minun täytyi vain ihailla heitä ja tuntea kateutta kuntamme puolesta.

Mietin Rääkkylän valtuustosalissa, milloin meidän kuntamme valtuustossa nähtäisiin vastaava näytelmä ja yksimielisyys, mutta surukseni minun täytyi tunnustaa, että tuskin koskaan pääsemme samaan.

ONNEA RÄÄKKYLÄN KUNTALAISTEN VALITSEMILLE EDUSMIEHILLE JA VIRANHALTIJOILLE.

4 kommenttia:

Keski-Karjala kirjoitti...

Mukava lukea tuollaista tekstiä!

Täkäläisten tapojen mukaan epäonnistuneet ja kateelliset naapurikunnat Helleineen ovat nyt tietysti siinä tilanteessa, että eivät voi kuin mustamaalata virkamiesjohtoisesti Rääkkylää ja tyrkkiä kapuloita rattaisiin sen minkä ehtivät. Ja se aika on tietysti pois omien asioiden hoitamiselta.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt pitää Kiteen, Kesälahden ja Tohmajärven luottamushenkilöiden ottaa homma haltuun. Ei keskitytä Rääkkylän ahdisteluun ja kärjöintiin vaan nyt nopsasti asiat selviksi kuinka Hellin tehtävät hoidetaan. Virkamiehet töihin.

Keski-Karjala kirjoitti...

Keitähän virkamiehiä Kiteen luottamushenkilöt mahtavat laittaa töihin ensi vuoden alusta? No joo, onhan jäljellä sentään vielä tekninen johtaja ja sivistystoimen johtaja.

Anonyymi kirjoitti...

Rääkkylälle tuli Joulupukki, mutta kukas pukkiin uskoo?