keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Egypti / Keski-Karjala

Helli uskovaiset levittävät tietoa Kiteen kansalaisaloitteesta, että aloitteen allekirjoittaneita on vain vähän yli 10% äänioikeutetuista. Loput kannattaa Helliä.

Voiko edellä kerrotun pohjalta tehdä johtopäätöksen, että Egyptin diktaattorilla Hosni Mubarakilla ei ole mitään huolta vastustajistaan. Helli uskovaisten ajatusmaailman mukaisesti Hosni Mubarakilla on kansan 98,5 % kannatus, koska vain 1,5 % kansasta osallistuu mielenosoitukseen häntä vastaan?




.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko Kiteellä yli 9000 äänioikeutettua? Onpa kulttuuritoimen 4 uimahalliliippua aiheuttanut nopean muuttoryntäyksen.

Anonyymi kirjoitti...

Loistava vertaus, joka herättää ajatuksen muutoksen ja vapauden puolesta puhuvasta Barak Obamasta. Mutta mistä sellainen kun sanansaattaja kohtaloa ei tiedä kukaan. Mukava lukea Matin blogia.

Matti Kosonen kirjoitti...

Löytämäni tilaston mukaan Kiteellä oli viime kunnallisvaaleissa 7792 äänioikeutettua.

Anonyymi kirjoitti...

7792 äänioikeutettua
Äänestysprosentti 56,5
4395 on siis ilmaissut mielensä edelisissä vaaleissa.

Oletetaan, että "Helli -adressi" tavoitti 1/3 edellä mainituista, jotka yipäätään ottavat kantaa mihinkään. Tämä tekee 1450 henkilöä. Vähennetään ne 10%, jotka eivät ukaltaneet laittaa nimeään näkyville. Luvuksi tulee 1305.

Näin ollen 900 adressin allekirjoittajaa vertailuluvusta n. 1300 tarkoittaa, että n. 70% kiteeläsisitä on ilmissut tyytymättömyytensä Helliin.

Anonyymi kirjoitti...

Helli-mielenosoittajan kannattaa seuraavalla kerralla ottaa mukaan huopikas tai jatsari ja heiluttaa sitä liian monimutkaisten iskulauseiden sijaan.

Hosnikin älysi tehdä johtopäätökset kun tuhannet vilkuttivat kengällään hyvästiä Mubarakille
:)