tiistai 22. helmikuuta 2011

Uutisia

Tällä kertaa Joutsasta. Suora lainaus Joutsan Seutu: 09.02.2011 09:34
Kaikki peruspalvelujohtajaksi hakeneet haastatellaan
Joutsan kunnanhallitus päätti kutsua jokaisen peruspalvelujohtajan virkaa hakeneen haastatteluun.
Virkaa ovat hakeneet liikuntatieteiden sekä terveystieteiden maisteri Jouni Airola Jyväskylästä (syntynyt 1975), kasvatustieteen lisensiaatti ja terveydenhuollon maisteri Päivi Hakulinen Tohmajärveltä (s. 1954), sairaanhoitaja (AMK) Sari Hovila Joutsasta (s. 1973), yhteiskuntatieteiden maisteri ja sosionomi Rauni Kekäläinen Korpilahdelta (s. 1953) sekä yhteiskuntatieteiden tohtori Kirsi Pohjola Jyväskylästä (s. 1964).
Haastatteluryhmään kuuluvat Sari Järvinen, Pekka Huikko, Vuokko Heinonen, Keijo Suomalainen, Tauno Kuitunen, Harri Nissinen, Sami Lahti, Hannu Pulkkinen ja Pirjo Koivunen.

Sekä lainaus Joutsan kh.n esitystys listasta:

Kunnanjohtajan ehdotus:

Kunnanhallitus valitsee peruspalvelujohtajaksi Päivi Hakulisen ja varalle Rauni Kekäläisen. Päivi Hakulisen kokonaispalkaksi määritellään 6000 € kuukaudessa ja virka täytetään 2 kuukauden koeajalla.

Jotta tällaista tällä kertaa.



.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Totuus Hellin ja Kiteen kouluja käyneistä virkahenkilöistä: Ne ketkä onnistuvat saamaan töitä muualta, lähtevät. Loput odottavat sitkeäsi eläkeikää ja käyvät viivytystaistelua.

Jos tuo ei osoita hallinnon ja hallintomallien olevan perseellään, niin mikä sitten. Ja kuka on vastuussa? Kiteen KH ja viime kädessä valtuusto. Nyt jos koskaan olisi viimeinen hetki erottaa Kiteen KH ja valita sinne tilalle kaupungin terävin kärki!

A kirjoitti...

No, onnee vuan Päivile uuteen ja hienoon virkaan!

Näin se Helli seleviytyy;?

Anonyymi kirjoitti...

No onneksi Helliin ja Keski-Karjalan kuntiin jää sentään varmuudella ne eläkeviroissa olevat, viivytystaistelua käyvät virkamiehet.

Voi vain kuvitella, millainen työilmapiiri esimerkiksi Kiteen kaupungin ja Hellin työntekijöiden parissa vallitsee. Pitäisiköhän Kiteen KH:n tai valtuuston tehdä asialle jotain? Voi olla muuten aika mahdotonta täyttää tulevia avoimia virkoja. Ja riippuuhan moni asia siitäkin, löytääkö Kirsi Hämäläinen töitä muualta, vai palaako Kiteelle.

Anonyymi kirjoitti...

Kiteen tai Hellin johtamistavoissa, organisaatioissa tai osaamisessa ei ole mitään vikaa.

Taantuma, työpaikkojen puute, taloudellinen tilanne ja syrjäinen sijainti ovat syypäitä siihen, että virat alkavat enenevissä määrin termillä vs.,avoinna oleviin virkoihin ei ole hakijoita, vakituisessa työssä olevat hakeutuvat muualle töihin ja loput työntekijät valittelevat olojaan ja odottavat eläkepäiviä.

Matti Kosonen kirjoitti...

Taitaa Anonyymi olla huumori miehiä?

Anonyymi kirjoitti...

Syrjäinen sijainti ja riitainen ja räksyttävä luottamusmies porukka ei houkuttele tänne tulemaan sinne töihin.

Anonyymi kirjoitti...

Jos joensuussa avoinna virka, hakijoita on noin 50. Kiteellä hakijoita samassa tilanteessa ehkä 2. Huono johtamiskulttuuri, typerät Helliorganisaatiot, kyräilykulttuuri jne karkottavat kaikki kynnelle kykenevät pois. Siinä sitä on markkinamiehille ja tiedottajille työsarkaa pitää seutukunta vireänä.

Matti Kosonen kirjoitti...

Anonyymille: Kuinka niin riitainen ja räksyttävä luottamusmies porukka? Kunnanjohtajathan täällä haastavat toisia kuntia oikeuteen ja räksyttävät demokraattisesti syntyneitä päätöksiä vastaan.

Keski-Karjala kirjoitti...

Keski-Karjalan sijainnissa ei ole mitään vikaa. Hienot vesistöt, kelkkareitit, rajan ylityspaikka, rautatie, syväsatama, valtatie, tilaa elää jne. Monellako muulla seutukunnalla on kaikki nuo luontaiset mahdollisuudet?

Virkamiehet ja vastuussa olevat poliitikot löytävät selityksiä tilanteeseen kaikesta muusta paitsi itsestään.