tiistai 22. helmikuuta 2011

ONNEA HELLIN UUDELLE JOHTOKUNNALLE

Eilinen Kiteen kaupungin hallitus valitsi liikelaitos Hellille uuden johtokunnan. Valituiksi tuli Paula Tolvanen, Sirpa Suikkanen, Pekka Laine,Vesa Korpelainen ja Veijo Hurskainen. Varalle Esko Matikainen ja Päivi Pelkonen. Onnea kaikille vaikeassa työssänne.

Lehti tietojen mukaan asiasta oli äänestetty. Keskustalaiset olivat esittäneet johtokunnan varsinaiseksi jäseneksi mm. Esko Matikaista, lääketieteen ja kirurgian tohtoria, mutta äänestyksessä katsoneet Hurskaisen ja Korpelaisen pätevimmäksi ja jättäneet Matikaisen varajäseneksi. Mikä on todella harmillista. Olisi toivonut Kiteen keskustalta vähän laajempaa näkemystä yhteisten asioiden hoidossa.

Asialle ei enää voi mitään. Ehkä neuvottelut muiden ryhmien kanssa ennakkoon olisi johtanut parempaan loppu tulokseen. Kuitenkin johtokunta on valittu ja pulinat pois. Nyt on syytä kaikkien luottamushenkilöiden antaa kaikki tukensa uudelle johtokunnalle.



.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pelleilyä,myös demarien taholta,jos kirurgian ja lääketieteen tohtorin ohittaa perushoitaja,ja vielä hellin palveluksessa oleva.Ei liene jääviydestä tietoakaan?Koko ajan on huudettu lääkäriä mukaan hellin kehittämiseen!

Matti Kosonen kirjoitti...

Kannattaisi Anonyymin tutustua vähän suhteellisen vaalin toteutukseen. Demareilla, kristillisillä ja kokoomuksella oli oma- ja kepulla oma lista. Kepu asetti lääkärin vasta kolmannelle sijalle suhteellisen vaalin listassa. Demareilla ei ollut esittää lääkäriä kuten kepulla, joten kyllä tämä tilanne on kepun valinta.

Matti Kosonen kirjoitti...

Selvennyksenä vielä Anonyymille, suhteellisen vaalin lista vaalissa ei äänestetä ihmisiä vaan listoja, joihin ehdokkaat on laitettu valinta järjestykseen. Listan laatija määrää järjestyksen.

Anonyymi kirjoitti...

Pelleilyä.Ja persut korjaa potin!

Matti Kosonen kirjoitti...

Olen samaa mieltä. Pelleilyä on ollut koko tilaaja - tuottaja malli.