maanantai 17. syyskuuta 2012

Mikä titteli ?


Nyt kun olen allekirjoittanut suostumukseni käydä ehdokkaaksi kunnallisvaaleihin, niin kävin miettimään miten viestittäisin huomaamattomasti eri väestöryhmille kiinnostukseni aiheet ja siten tekisin itseäni tunnetuksi äänestäjille. Elämässään kunnostautuneet ja jotain aikaan saaneet lisäävät nimensä perään sen tehtävän tai nimikkeen josta ovat saaneet arvostusta. minulla on vähän sama ajatus, mutta mikä titteli tai tehtävän kuvaus sopisi minulle?

1. SDP:n puoluevaltuuston jäsen.  (http://www.sdp.fi/fi/uutiset/30-sdp/tutustu/taustat/5062-puoluevaltuusto 2012 -2014). Tämä kuulostaa hyvälle, mutta siinä on varjopuolensa. Puoluevaltuusto on SDP:n ylin päättävä elin puoluekokousten välillä, joten saisin kantaa kaiken vastuun kaikista puolueen Forssan puoluekokouksen jälkeen tekemistä virheistä. Ei hyvä 

2. Pohjois-Karjalan SDP:n piirihallituksen jäsen.   (http://pohjoiskarjala.sdp.fi/paeaetoeksenteko/piirihallitus). Piirit ovat yhdistymässä vaalipiiri uudistuksen myötä, joten ei tälläkään ole paljon merkitystä. Ei hyvä


3. Kesälahden kunnanvaltuuston 1.varapuh.joht.   (http://www.kesalahti.fi/Resource.phx/sivut/sivut-kesalahti/hallinto/valtuusto.htx). Kuntamme ajautui kriisikunnaksi pari vuotta sitten. Tuskin kannattaa mainostaa, että olin osa syyllinen siihen. Ei hyvä.


4. Kesälahti- Kitee yhdistymishallituksen varapuh.joht.(http://www.kitee.fi/Resource.phx/sivut/sivut-kesalahti-kitee-kuntaliitosvalmistelut/yhdistymishallitus.htx). Yhdistymishallitus on antanut hallintokunnille ohjeet alimitoittaa ensi vuoden talousarviot. Siitä ei kunniankukko laula yhdistymishallituksen jäsenille. Se on myös valinnut Hellin johtajan jatkamaan perusturvajohtajana ensi vuoden alusta. ( minä yksin vastustin valintaa, mutta eihän sitä kukaan muista)  Ei hyvä. 

5. Teknisen lautakunnan puheenjohtaja (http://www.kesalahti.fi/Resource.phx/sivut/sivut-kesalahti/hallinto/lautakunta.htx) puheenjohtajan ollessani lautakunta on nostanut kaikkia taksoja ja etenkin vesimaksuja. Näistä toimista ei ääniä heru. Ei hyvä.

6. Hummovaaran Erä ry:n toiminnantarkastaja. Seuramme jäsenet ovat pääsääntöisesti muilta paikkakunnilta, joten ei tästäkään ole paljon apua. Ei hyvä

7. Hummovaara- Villalan sos.dem. yhdistyksen puh.joht. puoliso. Tällä tittelillä varmistaisin yhden äänen. Tämä saattaisi olla hyvä.

8. Hummovaara- Villalan sos.dem. yhdistyksen hallituksen jäsen. Tällä tittelillä voisin saada sukuni äänet (2 kpl). Kannattaa harkita.

9. Hummovaaran kyläyhdistyksen hallituksen jäsen.  Kyläyhdistykset leimataan kepun kyläiltojen jatkokokouksiksi (en kyllä ymmärrä miksi?). Tämä tuskin houkuttelee demari äänestäjiä. Ei hyvä.

Kuten huomaatte, arvoisat lukijat, ei tämä itsensä tunnetuksi tekeminen kovin helppoa ole !

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Poliitikko. Se olisi aika kuvaava titteli.

A kirjoitti...

...tai blogisti, tai toimitusjohtaja tai kesälahtelainen, onhan näitä.

Oikein kaunista päivää, Matti, sinne Kesälahdelle!<3

Matti Kosonen kirjoitti...

Sain lukija palautteena tiedon ettei nuo netti osoitteet auenneet oikeisiin paikkoihin. En tiedä toimivatko vieläkään.