torstai 20. syyskuuta 2012

Vaalikikkailua

Luin tänään pitkästä aikaa Puruvesi- lehden. Siinä oli pikku uutinen, jonka otsikkona oli "Keskusta haluaa terveystilat saaneeraukseen" Uutisessa kepun kunnallisjärjestö edellyttää terveyskeskuksen saneerausta.

Niin miten niin vaalikikkailua? No siksi, että terveyskeskuksen saneeraus päätös tehtiin jo viime joulukuun valtuustossa ja se kirjattiin yhdistymissopimukseen.

Tietysti uutisesta voi myös lukea kepun kasvojen pesu yrityksen. Samainen terveyskeskuksen saneerauksestahan päätettiin valtuustossa jo pari kolme vuotta sitten ja jonka päätöksen kepu, kokoomuksen tuella, perui puolta vuotta myöhemmin.

Hyvä, että terveyskeskus viimein saneerataan. Uskon sen toteutuvan, koska en usko kepun, joka on kunnassamme valtapuolueena, enää neljättä kertaa muuttaa mieltään asiassa, koska silloin äänestäjät voisivat jo epäillä kuntamme kepulaisia takinkäännöstä. Heh heh 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi se peruuntua. Yksinkertaisesti siksi, ettei ole investointirahaa mm. Kiteen terveyskeskus investoinnin takia.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Kesälahtelaiset voi käydä Kiteellä,joten turha investointi.Uusi valtuusto linjannee uudestaan.Jatketaan Kataisen Urpilaisen keskittämispolitiikkaa,niin hyvä tulee.

Matti Kosonen kirjoitti...

Minä luulen, että kyseessä on kepun kaksi vaiheinen päätöksen teko prosessi. Ensin päätetään asia ja sitten kun sen toteutus on ajankohtainen niin päätetään käännetäänkö takki. Nyt päätökseksi tuli ettei käännetä. :D